Eksklusivt Arktisk havsafaritur med RiB-båt - Arctic Adventure Tours

Adresse: 9008 Tromsø Vis kart

Adresse: 9008 Tromsø

Vår eksklusive Arktisk havsafaritur blir toppen på ditt eventyr her i det arktiske Nord Norge.

Med vår 10.5 fot lange RiB og i små grupper på maks 12 personer, så blir du guidet rundt i et fantastisk maritimt landskap, med bratte fjell, stort hav og eventyrlig liv under havflate, hvor vi vil se både knølhval, niser, delfiner og vår favoritt spekkhoggere.
Dere blir plukket opp på et avtalt sted i byen, så starter eventyret kun en liten kjøretur fra sentrum til havna, hvor du får utdelt varmedresser og redningsvester før du tar plass i RiBen vår. Og så bærer det ut i havet for å starte jakten. Vi kommer nær nok dyrene så man får tatt de beste motivene.
Midtveis på turen, vil du bli servert varm sjokolade og litt snacks for å holde energinivået oppe i kulda. Så fortsetter vi jakten på disse havets giganter. Vi lover deg at dette vil bli høydepunktet på din tur her i nord og en opplevelse du aldri vil glemme.
Turen varer en 4-5 timer fra man blir hentet til man er tilbake i havna. Hvis du har noen spesielle ønsker eller behov, så kontakt oss gjerne, og vi skal gjøre vårt ytterste for å imøtekomme dine ønsker.

Inkludert: Guide, transport til båten (20 min), varmedress, vinterstøvler, hånd varmere, buff, kakao, kake
Varighet: 4-5 timer
Antall deltagere: 4-12
Vanskelighetsgrad: Lett
Avgangstid og sted: kl. 09:00 på Scandic Ishavshotell

Aldersgrense 10 år

Les mer om retningslinjer for hvalsafari: www.visittromso.no/no/retningslinjer-hvalsafari

Show more

Om denne aktiviteten

Avstand

  • Turistinformasjon
    Tromsø Tourist Information Office 0,1 km
  • Flyplass
    Tromsø Airport 4 km
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 653 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 707 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 162 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.