Overnattingsekspedisjon under det majestetiske nordlyset - Arctic Adventure Tours

Adresse: 9008 Tromsø Vis kart

Adresse: 9008 Tromsø

Drømmer du om å sove på en reinsdyrskinn under det majestetiske nordlyset? Vil du oppleve en natt i villmarken? Da er dette turen for deg!

Du får kjenne mestringsfølelsen av å kjøre ditt eget hundespann i dagslys og i mørket. Vi overnatter i lavvo eller telt med vinterlandskapet som kulisse. Om kvelden kan du spenne på deg truger og jakte på det magiske nordlyset. Her er det ingen forstyrrende lys som kan forringe opplevelsen.

Inkludert: Guide, transport (30 min. hver vei), varmedress, vinterstøvler, lue, votter, to måltider, sovepose, truger, overnatting i lavvo
Varighet: 19 timer
Antall deltagere: 2-8
Vanskelighetsgrad: Middels
Avgangstid og sted: kl. 18:00 på Scandic Ishavshotell

Show more

Om denne aktiviteten

Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 652 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 706 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 162 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.