Isfiske – GuideGunnar

Adresse: Guides Central, 9008 Tromsø Vis kart

Adresse: Guides Central, 9008 Tromsø

Følg med GuideGunnar nord for hans basecamp på Ringvassøya, nord for Tromsø. Du vil få utdelt varm kjeledress og gode støvler, før han tar deg med på en liten vandring på snøen.

På en vakkert vann omgitt av fjell i den arktiske villmarken, vil du bli gitt fiskeutstyr og vist hvordan den skal brukes, samt hvordan du rengjør fangsten. Prøv lykken mens du nyter landskapet rundt deg. Når du fanger fisk, vil guiden forberede et varmt måltid laget av fersk fisk over bålet, på isen.

Inkludert: Guide, transport (45 min each way), varmedress, vinterstøvler, isfiskeutstyr, varm drikke, lunch, retur til ditt hotell i Tromsø
Varighet: 6 timer
Antall deltagere: 1-8
Vanskelighetsgrad: Middels
Avgangstid og sted: kl. 08:00 på "Guides Central", Sjøgata 29

Show more

Om denne aktiviteten

Avstand

  • Turistinformasjon
    Tromsø Tourist Information Office 0,3 km
  • Flyplass
    Tromsø Airport 4 km
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 542 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 611 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 289 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.