Hundekjøring på hjul – Northern Light Dog Adventure

Adresse: 9008 Tromsø Vis kart

Adresse: 9008 Tromsø

Erfar hundekjøring på hjul, små grupper og to personer på hver hjulvogn. Tilbring en minneverdig dag som en hundekjører på hjul i vill natur før snøen kommer. Bli med i en nord-norsk familie og være aktivt involvert overalt, fra orienteringen rundt kjøkkenbordet for å se etter ditt eget hundespann og bidra til å mate dem. Utnytt ditt hundespann og dra ut på et spennende eventyr på hjulvogner i utfordrende terreng omringet av spektakulære fjell

Tilbring en minneverdig dag som en hundekjører på hjul i vill natur før snøen kommer. Bli med i en nord-norsk familie og være aktivt involvert overalt, fra orienteringen rundt kjøkkenbordet for å se etter ditt eget hundespann og bidra til å mate dem. Vi starter med en flott kjøretur fra Tromsø sentrum til huset vårt og hundegården sett blant høye og spektakulære fjell. Utnytt ditt hundespann og dra ut på et spennende eventyr på hjulvogner i utfordrende terreng omringet av spektakulære fjell. Selve hundekjøringen på hjul vil være 1-2 timer, avhengig av forholdene.

Vi tilbyr bare kvalitetsproduktet til små grupper, fordi vi ønsker at du skal få mest mulig ut av dette vakre eventyr. Deltakerne må være i god form og være aktivt involvert. Vi tilbyr alt nødvendig utstyr, instruksjon, gjestfrihet og to kaffepauser. To personer på hver vogn. Du vil ha en sjanse til å bytte på hvem som er hundekjører (sjåfør) og passasjer. Guiden vil gjerne ta bilder av deg og hundene som en påminnelse om det fantastiske arktiske eventyret. Ta med ullundertøy og matpakke.

Start: 20.08.17 eller når det er kaldt nok i lufta til at hundene kan løpe. Sesongslutt: 30.11.17 eller når snøen kommer, da kjører vi på vanlig hundeslede. Sjekk ut vår hjemmeside for flere ledige plasser.

Aldersgrense: 18 år for å styre vognen.
Barn under 10 år må sendes på forespørsel.

Inkludert: Guide, transport (60 min per vei), varmedress, støvler, lue, votter, varm drikke og kjeks
Varighet: 7 timer
Antall deltagere: 2-8
Vanskelighetsgrad: Medium
Avgangstid og sted: kl. 10:00 utenfor Tromsø turistinformasjon

Show more

Om denne aktiviteten

Avstand

  • Turistinformasjon
    Tromsø Tourist Information Office 4 m
  • Flyplass
    Tromsø Airport 4 km

i det nærliggende området