Overnatting i lavvo med nordlys - Sami Adventure

Adresse: Tromsø 9008 Vis kart

Adresse: Tromsø 9008

Disse spesiallagde samiske lavvoene er strategisk plassert i det vakre Dankarvågvatn naturreservat, som vil forføre deg med sitt fantastiske landskap.

Disse spesiallagde samiske lavvoene er strategisk plassert i det vakre Dankarvågvatn naturreservat, som vil forføre deg med sitt fantastiske landskap. Spesielt når nordlyset reflekteres fra vannet og omgivelsene vil bli lyst opp av nordlyset særegne farger. De spesiallagde lavvoene kan romme opp til seks personer, og er de eneste av sitt slag i Norge. Under oppholdet vil du bli transportert til lavvoene som er lokalisert langt borte fra kunstig lys og sivilisasjon for å optimalisere den naturlige opplevelsen.

Inkludert: Guide, transport (40 min hver vei), varme klær, vinterstøvler, frokost og tradisjonell middag (bidos), varm drikke, sovepose
Varighet: 15,5 timer
Antall deltagere: 2-8 per lavvo
Vanskelighetsgrad: Lett
Avgangstid og sted: kl. 19:00 på Clarion hotel The Edge

Show more

Om denne aktiviteten

Avstand

  • Turistinformasjon
    Tromsø Tourist Information Office 0,2 km
  • Flyplass
    Tromsø Airport 4 km
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 895 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 149 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 961 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.