Arktisk Nordlystur - Flexitour

Adresse: 9008 Tromsø Dato: Lørdag 25 nov 2017 - lørdag 7 apr 2018 Vis kart

Adresse: 9008 Tromsø

Vi er et fleksibel selskap med plass til 8 passasjerer. I løpet av den lange mørketiden i Nord-Norge, kan man observere naturens eget lysetater på himmelen: nordlyset.

Allerede gamle kulturer betraktet nordlyset som en av de mest ekstraordinære og spektakulære opplevelser som hver gang ser unikt ut. Derfor kan man jakte på nordlyset igjen og igjen, med håp om at det neste vil bli enda sterkere og fargerik enn det forrige.
Hvis du ønsker en unik opplevelse kan vi ta deg med til de beste steder for å observere nordlyset, langt unna byens lys og bråk, omringet av fjell og fjorder.

Vi serverer hjemmelagde tortillalefser fylt med kylling, salat og majones dressing etterfulgt av eple/bringebær wienerbrød.

Lag din drømmetur og vi skal få det til å skje!Inkludert: Guide, transport, varme klær, brodder, refleksvest, fylt tortillalefse og wienerbrød, grillutstyr, varm drikke, bilder fra turen, retur til ditt hotell i Tromsø
Varighet: 6-9 timer
Antall deltagere: 2-8
Vanskelighetsgrad: Lett
Avgangstid og sted:
Periode 11. oktober 2017 - 15. mars 2018: kl. 18:30 fra Tromsø Turistinformasjon
Periode 16. mars 2018 - 10. april 2018: kl. 19:30 fra Tromsø Turistinformasjon

Show more

Bestill nå

Aktivitet Totalpris
Loading

Om denne aktiviteten

Avstand

  • Turistinformasjon
    Tromsø Tourist Information Office 5 m
  • Bysentrum
    Tromsø City Centre, Main Square 0,4 km
  • Flyplass
    Tromsø Airport 4 km
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 784 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 25 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 843 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.