Nordlysjakt med taxi – Din Taxi

Adresse: 9008 Tromsø Vis kart

Adresse: 9008 Tromsø

Velg deres egen rute og jakt etter det magiske Nordlyset. Sammen med en av våre erfarne sjåfører tar vi dere ut av byen hvor lysforurensingen er minimal og sannsynligheten for å få se Nordlyset er større.

Sammen avgjør vi hvor vi kjører, til fantastiske Kvaløya med dens mange fjorder og fjell eller bort fra kystklimaet og inn i landet hvor været ofte er kaldere og himmelen klarere. Dere bestemmer, vi er klare på kort varsel.

Inkludert: Guide / Sjåfør, transport
Varighet: 5 timer
Antall deltagere: 1-4 eller 1-16
Vanskelighetsgrad: Lett
Oppmøtetid og sted: Etter avtale - Avgang mellom kl. 17:00 og kl. 23:00

Show more

Om denne aktiviteten

Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 73 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 899 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 836 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!