Hundesledetur i vinternatt - Tromsø Villmarkssenter

Adresse: 9008 Tromsø Dato: Onsdag 1 nov 2017 - søndag 25 mar 2018 Vis kart

Adresse: 9008 Tromsø

Ved hjelp av hodelykter og luktesansen til hundene går turen ut i den snødekte villmarka. Er du riktig heldig kommer nordlyset. Nordlys eller ikke; du vil få en opplevelse du sent vil glemme. Etter en drøy time med hundekjøring kommer vi tilbake til senteret hvor du får servert “Bacalao” med kaffe og kake til dessert i den varme lavvoen.

Du kan velge å sitte i sleden kjørt av våre erfarne guider, eller kjøre ditt eget hundespann. Vær oppmerksom på at hvis snøforholdene og/eller været er dårlig må du sitte i sleden. Det er ingen forskjell i pris. Passer for alle.

Ved hjelp av hodelykter og luktesansen til hundene går turen ut i den snødekte villmarka. Er du riktig heldig kommer nordlyset. Nordlys eller ikke; du vil få en opplevelse du sent vil glemme.

Etter en drøy time med hundekjøring kommer vi tilbake til senteret hvor du får servert “Bacalao” med kaffe og kake til dessert i den varme lavvoen. Bacalao er en portugisisk rett laget av norsk tørrfisk. Denne matretten har utviklet seg i takt med tørrfisk eksporten fra Nord-Norge til Portugal som kan spores tilbake til middelalderen. I nyere tid har den spredt seg tilbake til Norge hvor den nå er et populært festmåltid. Den består av tørrfisk, tomatsaus, hvitløk, chilli og oliven. Vi tilbyr også vegetarmat. Du kan når som helst gå ut å nyte utsikten til Tromsø eller se om du finner nordlyset på himmelen.

Det blir også omvisning i valpegården hvor de søte små venter på litt kos.

Hundesledeturen: 60 minutter

Inkludert: Guide, transport (25 min. hver vei), varmt måltid, varm drikke, varme klær, besøk i hundegården.
Varighet: 4 timer.
Antall deltakere: 2 - 72.
Vanskelighetsgrad: Lett
Avgangstid og sted: kl. 18:15 på Radisson Blu Hotel.

Show more

Bestill nå

Aktivitet Totalpris
Loading

Om denne aktiviteten

 • Tlf booking
  +47 77 69 60 02
 • Kontaktperson epost
 • Fasiliteter
  Grupper Familievennlig Varme klær
 • Spise og drikke
  Te/kaffe/kjeks inkludert Måltid inkludert
 • Effort level
  Lett
 • Pris fra
  1850 NOK
 • Prisinformasjon
  Per voksen Barn (4-12): 925 NOK; Student: 1665 NOK
 • Linker

Avstand

 • Turistinformasjon
  Tromsø Tourist Information Office 0,3 km
 • Flyplass
  Tromsø Airport 4 km
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 718 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 146 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 657 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!