Vinter fjord cruise – Explore The Arctic

Dato: Lørdag 29 des 2018 - torsdag 21 feb 2019 Vis kart

Små grupper - Store opplevelser
Opplev det varierte vinterlyset, naturskjønne landskapet, imponerende fjorder og arktiske dyreliv utenfor den spektakulære øya Kvaløya. Våre høyt kvalifiserte lokale guider gir deg et unikt og uforglemmelig eventyr med personlig preg.

Om turene
Under turen lærer du om områdets historie, landskap og dyreliv. Du vil oppleve den karakteristiske øya Håja, som har inspirert formen til Ishavskatedralen i Tromsø. Ersfjord, Skamtind og Sommarøya er andre høydepunkter. Vi får også oppleve det lokale dyrelivet, som består av niser, delfiner, sel, oter, ørn og mange andre arktiske arter. Hvis vi er heldige, kan vi også møte større hvalarter som spekkhuggere og knølhval. Under turen tar vi mange stopp for fotografering og for å nyte den fantastiske utsikten. Hvis du vil, kan du også få muligheten til å prøve fiske på turen. Etter turen serveres en varm lunsj bestående av lokale spesialiteter.

Foto
Dette er en god opplevelse for fotoentusiaster. Men hvis du ikke har et kamera, er det ikke noe problem, vi tar alltid bilder av turene og deler dem gjennom dropboxen etterpå.

Sikkerhet og komfort
Før vi starter båtturen vi vil informere deg om området, dets dyreliv, gi en sikkerhetsorientering samt sørge for at du kler deg riktig for forholdene med egnet flytedress, sko, lue og votter. Vår moderne charterbåt er utstyrt med "walk around" dekk som gir deg en fin utsikt. Det oppvarmede styrhuset er et komfortabelt alternativ for de som foretrekker å sitte inne en stund.

Avgangstid og sted: kl. 08:30 utenfor Radisson Blu Hotell eller kl. 09.00 på Lauklines om du velger pick-up Lauklines
Inkludert: Tur/retur transport, skipper, guide, fiskeutstyr, flytedress, vinterstøvler, sokker, lue, votter, lunsj, varm drikke og bilder fra turen.
Varighet: 6 timer
Antall deltagere: 4-10
Vanskelighetsgrad: Lett

Vis mer

Bestill nå

Startdato:
Aktivitet Totalpris
Laster

Om denne aktiviteten

 • Tlf booking
  +47 948 60 941
 • Kontaktperson epost
 • Fasiliteter
  Foto inkludert Varme klær
 • Spise og drikke
  Te/kaffe/kjeks inkludert Måltid inkludert
 • Effort level
  Lett
 • Pris fra
  1995 NOK
 • Prisinformasjon
  per voksen Voksen: NOK 1995