• Returner til søkeresultatet
  • 5 dager og 6 overnattinger hvalsafari & nordlys tur på Kvaløya med 75’ seilbåt - 69Nord Sommarøy Outdoor Center

5 dager og 6 overnattinger hvalsafari & nordlys tur på Kvaløya med 75’ seilbåt - 69Nord Sommarøy Outdoor Center

Adresse: Sommarøyvegen 90, 9110 Sommarøy Dato: Fredag 3 nov 2017 - fredag 29 des 2017 Vis kart

Adresse: Sommarøyvegen 90, 9110 Sommarøy

Observer knølhvaler og spekkhoggere i mørketiden, når nettene er lange, og nordlys også kan oppdages langt borte fra byens lys.

Opplev spekkhoggere, knølhvaler og dyreliv i Nord.

På denne turen kan knølhvaler og spekkhoggere observeres lenge. De kommer i høst til fjordene i Troms og på Yttersida av kysten, spesielt i store antall til Kvaløya. Aktiviteten finner sted i mørketiden, når nettene er lange, og nordlyset kan sees bedre langt borte fra byens lys. På sjøen kan vi observere oter, sel, ørn og mange sjøfugler som overvintrer i Nord-Norge.

Du vil også lære mye om hvaler med to konferanser holdt om bord av Mario Acquarone, PhD, forsker og professor i marinbiologi og sjøpattedyr.

Hver kveld skal vår yacht, en koselig polar base camp, ankre eller legge til kai i godt beskyttede bukter. Det blir mulig å gå på land for å gå en tur eller bare for å strekke på bena etter middagen. Om kvelden vil det være mulig å se igjennom dagens høydepunktene på bilder eller videoer.

Barn over 12 år kan være med hvis ledsaget av en voksen.

Båten "Southern Star" ligger til kai i Tromsø, og turen starter og ender i Tromsø. Kontakt oss for informasjon om nøyaktig avgangssted.

Inkludert: alle måltider, guide (engelsk og fransk), sikkerhetsutstyr, mannskap og foredragsholder
Turen går lørdager i perioden 4. november - 22. desember fra Tromsø Sentrum. Ta kontakt for nærmere informasjon om avgangstid og sted.
Antall deltakere: 10
Vanskelighetsgrad: Lett

Show more

Occasions

Date    
24 Nov
Fredag 24 nov 2017
1 Des
Fredag 1 des 2017
8 Des
Fredag 8 des 2017
15 Des
Fredag 15 des 2017

Om denne aktiviteten

Rom & Leiligheter

Stor, luksuriøs leilighet med flott beliggenhet - Local Living

Avstand: 36,9 km
Stor, luksuriøs leilighet med flott beliggenhet. Denne nyrenoverte leiligheten har alt du trenger for et komfortabelt opphold i Tromsö. Her er det plass til syv gjester.
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 36,9 km
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 36,8 km
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.