Polar Nordlysjakt fra Tromsø i en liten gruppe – Polar Adventures

Adresse: 9008 Tromsø Dato: Onsdag 8 nov 2017 - søndag 1 apr 2018 Vis kart

Adresse: 9008 Tromsø

Bli med på en skreddersydd Nordlysjakt hvor du får utforske den vakre arktiske naturen samtidig som du speider etter Nordlyset. Turen er med en liten gruppe slik at opplevelsen blir personlig, stemningsfull og koselig. Destinasjonen for turen bestemmes ut i fra værforhold, og noen ganger går turen helt til den svenske og den finske grensen.

Dette er en personlig og ekstraordinær Nordlysjakt - en opplevelse du aldri vil glemme!

Du blir guidet av profesjonelle turguider, fotografer og erfarne nordlysjegere. Vi reiser i små grupper, noe som gjør opplevelsen enda mer ekte, i tillegg til å skape en spesiell og koselig atmosfære. Dette gjør oss mer fleksible og turen kan tilpasses etter ønskemål fra gjestene.

Polar Nordlysjakt er en skreddersydd utendørstur utformet spesielt for å utforske den arktiske naturen mens du jakter på nordlyset. Hovedformålet er å gi deg en ekte opplevelse av landskapet utenfor Tromsø mens du beundrer fenomenet Aurora Borealis. Du vil bli plukket opp av lokale guider i Tromsø sentrum, og begi deg ut mot vakre fjell, fjorder og daler. På turen vil du kunne oppleve dyr og storslått natur, hvis været tillater det.

Vi vil gjøre mange stopp på veien for å ta bilder av den unike naturen. Vi velger ulike destinasjoner avhengig av værforhold og hvor vi kan finne klar himmel. Noen ganger kjører vi til den finske og svenske grensen om det er mer klart der.

Du kan forvente en uforglemmelig opplevelse, da den arktiske naturen er ganske uforutsigbar. Det blir servert lunsj, snacks, mat og drikke, og du får låne varme klær. Din guide vil ta bilder som du får sendt hjem etter turen. Vi har også fotstativer til låns.

Etter turen returnerer vi deg direkte til hotellet du bor på.

Velkommen og la jakten begynne!

Inkludert: varme klær, snack, varmt måltid, varm drikke, bål, lån av fotostativ, bilder fra turen transport og guide
Varighet: 7 timer
Antall deltagere: 2-15
Vanskelighetsgrad: Lett
Avgangstid og sted: kl. 19:00 på Radisson Blu Hotel
NB! Husk å ta med pass

Show more

Bestill nå

Aktivitet Totalpris
Loading

Om denne aktiviteten

Avstand

  • Turistinformasjon
    Tromsø Tourist Information Office 0,1 km
  • Flyplass
    Tromsø Airport 4 km
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 722 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 662 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 141 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.