Tidlig ute på hvalsafari - Green Gold of Norway

Adresse: 9008 Tromsø Dato: Mandag 8 jan 2018 - tirsdag 30 jan 2018 Vis kart

Adresse: 9008 Tromsø

Spekkhoggere og knølhval kommer vanligvis vest for Tromsø midt i oktober. I år navigerer vi allerede fra og med 01.10. Det blir ingen garanti å se på kval men navigasjon langs Vengsøya, Vågsøya, Musvær, Gåsvær, Lyngøy og Risøya er særdeles vakkert med havørn, sel, og skarven uansett. Det å bli første som ser på kval hadde vært en stor bonus!

Vi henter deg ved Radisson Blu Hotel kl. 09:00, og går sammen til vårt kontor 200 meter unna. Da forklarer vi dagens program med hjelp av et stor kart og hjelper deg å kle på flytedress. Deretter kjører vi 20 minutter til Kaldfjord hvor vi starter vår Rib-båt navigasjon umiddelbart.

Inkludert: RIB-båttur, flytedress, sikkerhetsutstyr, varmt måltid, bilder fra turen, transfer (ca. 20 min. hver vei) og guide på engelsk, spansk, tysk eller norsk
Avgangstid og sted: Radisson Blu Hotel kl. 09:00
Varighet: 4,5 timer
Antall personer: 1-12
Vanskelighetsgrad: Middels
OBS! Barn må være minimum 140 cm. høy

Show more

Bestill nå

Aktivitet Totalpris
Loading

Om denne aktiviteten

Avstand

  • Turistinformasjon
    Tromsø Tourist Information Office 0,1 km
  • Flyplass
    Tromsø Airport 4 km
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 722 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 662 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 141 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.