Hvalforskningssafari - Wild Seas

Adresse: Hjalmar Johansens gate 12, 9296 Tromsø Vis kart

Adresse: Hjalmar Johansens gate 12, 9296 Tromsø

Vær forsker for en dag: Spor hvaler; ta bilder samtidig som du hører på hvalens fengslende sanger. Bidra til bevaring av hvaler ved å velge Wild Seas, og få gratis inngang på Polaria!

Hver vinter samles et stort antall spekkhoggere og knølhval utenfor Tromsø, porten til Arktis, for å samle næring i form av gytende sild. Vår unike hvalforskningssafari kombinerer en av de mest utrolige forestillinger naturen kan tilby, med fengslende dybdeforskning.

Bli med oss og utgjør en forskjell!

En prosentandel av omsetningen vil doneres til The Cetacea Project, en ideell forening med bevaring av hval som formål.


Turbeskrivelse:

Vi møtes på Polaria i Tromsø, der vår egen spesialist på marine pattedyr vil introdusere deg til hvalene som finnes i Norge, samt vårt forskningsprosjekt, The Cetacea Project. Ute på sjøen vil du og de andre gjestene ha mulighet til å delta i forskningen og være marinbiolog for én dag, ved å samle bilder og video av hvalene og deres lyder, samt observasjoner av deres oppførsel. Om du heller ønsker å slappe av og nyte hvalene er du hjertelig velkommen til det.

Vår båt med oppvarmet kabin vil sørge for en behagelig ferd. For dere som vil oppleve og kjenne på det ville arktiske fullt ut, så har vi en åpen båt som er tilgjengelig når båten med kabin er fullbooket. Kontakt oss på [email protected] hvis du/dere vil være på venteliste for den åpne båten.

Etter turen drar vi tilbake til Polaria, der vi tilbringer ettermiddagen. Polaria er verdens nordligste akvarium, der man kan oppleve Norges fascinerende marine liv.

* Mot tillegg kan vi også tilby nordlys-cruise! Kontakt oss på [email protected]

Hva som er inkludert:

- Hvalforskningssafari
- Presentasjon av forskning
- Redningsdrakt
- varm drikke og matbit

Hva du må ta med:

- Varme klær og støvler
- Kamera og kikkert

Anbefalinger:

Undertøy og sokker av merinoull, varme støvler, votter og lue er sterkt anbefalt. Passende vinterklær bør være vindtette, vanntette og solide nok til å tåle elementene og holde deg tørr.

Tur Informasjon:

Avgangstid: kl. 8:30
Sted: Polaria Aquarium
Varighet: 4-5 timer
Antall deltakere: 4-25
Vansklighetsgrad: Lett

Priser:

Voksen: 1295 NOK
Ungdom/Student: 1100 NOK
Barn (5-12 år): 650 NOK

Aldersbegrensning:

Barn mellom 5 og 12 år kan være med på våre turer med lukket båt.
Ungdom over 13 år kan være med på våre turer med åpen og lukket båt.

Vis mer

Om denne aktiviteten