Skumringstur på snøscooter og nordlys på Aurora Alps basecamp - Aurora Alps

Adresse: 9008 Tromsø Vis kart

Adresse: 9008 Tromsø

Bli med på en spennende Snøscooter ekspedisjon omgitt av vakre fjorder og fjell i Lyngsalpene!

Vi henter deg i Tromsø utenfor Scandic Ishavshotel, og kjører deg til Green Gold Villa. Ved ankomst får du ekspedisjonsklær og trening, så hopper vi på snøscooteren og kjører til fjells på en tur som varer i ca. 2 timer. Hvis vi er heldige så kan nordlyset dukke opp og danse for oss. Vi serverer et varmt ekspedisjonsmåltid før vi starter på vår tur tilbake til Aurora Alps basecamp på Breivikeidet, hvor vi ankommer tidlig på kvelden. Du må være i god fysisk form for å delta på denne snøscooterekspedisjonen.

Vi tilbringer kvelden sammen med Aurora Alps hvor du kan slappe av eller gå rundt for å finne det beste stedet for nordlyset. Våre guider hjelper deg med fotostativ og gode råd for fotografering.
Også her vil du få varme klær og sko, og du kan være i restauranten for å varme deg. Varmt måltid, kaffe og te er inkludert.

Inkludert: Guide, transport (ca 1,5 - 2 timer hver vei inkludert ferge), varmt måltid, varm drikke, varme klær, snøscootertur og nordlysopplevelse til fots
Avgangstid og sted: kl. 14:00 utenfor Scandic Ishavshotel
Varighet: 10 timer
Antall deltakere: 2-16
Vanskelighetsgrad: Medium - man må være i god fysisk form
NB! Ta med førerkort

Show more

Om denne aktiviteten

Avstand

  • Turistinformasjon
    Tromsø Tourist Information Office 0,2 km
  • Flyplass
    Tromsø Airport 4 km
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 197 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 667 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 612 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!