Fantastisk Nordlys Cruise - Wild Seas

Adresse: Kaigata 6, 9008 Tromsø Vis kart

Adresse: Kaigata 6, 9008 Tromsø

Tromsø som ofte er omtalt som Porten til Arktis er en av de beste plassene i verden til å oppleve det magiske nordlyset. La Wild Seas ta deg med på et cruise hvor du i fremste rekke kan se nordlysfenomenets skjønnhet!

Opplev nordlysets skjønnhet fra sjøen på en kvelds cruise. Vi forlater byens bakgrunnsbelysning for å oppdage at himmelen åpner seg og lyses opp av nordlyset. Er vi heldige så kan vi også møte hvalen i området, noe som vil gjøre turen enda mer spesiell og uforglemmelig. Vårt kunnskapsrike mannskap vil under turen informere om hvordan Aurora Borealis-fenomenet oppstår.

Vår båt med oppvarmet kabin vil sørge for en behagelig ferd. For dere som vil oppleve og kjenne på det ville arktiske fullt ut, så har vi en åpen båt som er tilgjengelig når båten med kabin er fullbooket. Kontakt oss på [email protected] hvis du/dere vil være på venteliste for den åpne båten.

* Mot tillegg kan vi også tilby Hvalforskningssafari, ekstra overnatting og 48-timers pass med gratis adgang til bybusser og noen av Tromsøs beste opplevelser! Kontakt oss på [email protected]

Inkludert: Nordlys-cruise, presentasjon av Nordlys, redningsdrakt, transport (til/fra oppmøtested), varm drikke, og frukt, kjeks, muffins eller vafler

Hva du må ta med:
Varme klær og støvler
Kamera og kikkert (valgfritt)

Anbefalinger:
Undertøy og sokker av merinoull, varme støvler, votter og lue er sterkt anbefalt. Passende vinterklær bør være vindtette, vanntette og solide nok til å tåle elementene og holde deg tørr.

Ta med sjøsyketabletter hvis du trenger det.

Priser:
Voksen: 1195 NOK
Barn/Ungdom: 1015 NOK

Varighet: 3 timer (20:00 - 23:00)
Vanskelighetsgrad: Lett
Antall deltakere: 4-12

Avgangstid og sted: kl. 20:00 på Clarion Hotel The Edge
Møt opp 15 minutter før.


Aldersbegrensning:
Barn under 5 år kan ikke være med på denne turen.
Barn mellom 5 og 12 år kan være med på våre turer med lukket båt.
Ungdom over 13 år kan være med på våre turer med åpen og lukket båt.

Av sikkerhetsmessige årsaker kan vi bare ha med maks. 4 barn i alderen 5 til 12 pr tur. Kontakt oss på [email protected] hvis du/dere har spesielle ønsker eller behov.

Vis mer

Om denne aktiviteten