Polar Adventures Gift Shop Fur and Lleather

Adresse: Fredrik Langes gate 9, 9008 Tromsø Vis kart

Adresse: Fredrik Langes gate 9, 9008 Tromsø

Kom innom butikken vår som ligger i midt i Tromsø sentrum for en autentisk opplevelse i varme omgivelser. Her kan du få selskinn, polarrev og moskusskinn, men vi kan skaffe deg det meste. Vi har flotte produkter som votter, tøfler, luer og andre souvernirer i selskinn, rein og polarrev.

Vi kan også by på assosiert utvalg av samiske produkter som ladder, luer og postkort. Er du heldig kan du få høre gode lokalhistorier og ta en titt på de gamle redskapene man brukte til selfangst før i tiden.
Du kan også bestille dine Tromsø aktiviteter herfra.

Velkommen !

Show more

Om denne aktiviteten

Avstand

  • Turistinformasjon
    Tromsø Tourist Information Office 0,2 km
  • Bysentrum
    Tromsø City Centre, Main Square 0,2 km
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 189 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 625 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 689 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.