Vinter Hvalsafari fra Tromsø - Whalesafari Andenes

Adresse: Søndre Tollbodgate 11B near Polar Museum, 9008 Tromsø Vis kart

Adresse: Søndre Tollbodgate 11B near Polar Museum, 9008 Tromsø

Med mer enn 27 år erfaring med hvalsafari på Andenes, begynner vi å kjøre hvalsafari fra Tromsø også. Våre hvalsafariturer fra Tromsø utføres i perioden 4. november – 29. januar. Fartøyet som benyttes heter M/S “Billefjord”. 100% hvalgaranti!

Fartøyet M/S “Billefjord” er meget godt egnet til hvalsafariturer. Båten har godt med dekksplass utendørs samt at der er god plass innvendig med store vinduer. Videre har fartøyet alle nødvendige sertifikater og tilfredsstiller alt av sikkerhetsstandarder som er nødvendige, i tillegg til våre egne interne sikkerhets- og kvalifikasjonskrav. Sikkerhetsinformasjon vil bli gitt ombord før turen starter.

Vi tilbyr vår unike 100% hvalgaranti: hvis båten ikke finner noe hval, kan man delta på en ny hvalsafari eller få pengene tilbake (minus administrasjonskostnader).

Avgang er ved Polar Museum, altså nesten i sentrum.

Inkludert: guide, varm drikke og kjeks.

Avgangstid og sted: Kl. 09:00 fra kaia ved Polar Museum
Varighet: 4-6 timer
Antall deltakere: 6-65
Vanskelighetsgrad: Lett

Show more

Om denne aktiviteten

Avstand

  • Turistinformasjon
    Tromsø Tourist Information Office 0,5 km
  • Flyplass
    Tromsø Airport 4 km
Rom & Leiligheter

Stor, luksuriøs leilighet med flott beliggenhet - Local Living

Avstand: 487 meter
Stor, luksuriøs leilighet med flott beliggenhet. Denne nyrenoverte leiligheten har alt du trenger for et komfortabelt opphold i Tromsö. Her er det plass til syv gjester.
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 321 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 369 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.