Vinter-kajakk med hvaler, BCU sertifisert havkajakkinstruktører og trygge tandemkajakker - Greenlander

Adresse: 9008 Tromsø Dato: Fredag 1 des 2017 - onsdag 31 jan 2018 Vis kart

Adresse: 9008 Tromsø

Hvis du blir inspirert av å høre kombinasjonen av disse tre ordene - Vinter, kajakk og hvaler, har vi noe spesielt å tilby deg! Vi bruker svært stabile tandemkajakker for våre kunder, og guidene er kvalifiserte med personlige og coaching BCU (British Canoeing Union) sertifiseringer.

Du vil bli hentet kl 08:30 på hotellet eller adressen din i Tromsø. Etter en kort kjøretur, er du velkommen inn til vår varme base på Kvaløya. Der vi har en sikkerhetsorientering og, tar på oss riktig utstyr.

Vi tar ikke sikte på å komme så nært hvalene som mulig men, tar søker mot å være små og rolige, og ikke forstyrre dyrelivet. Selv uten å se hval er det en opplevelse for livet å padle kajakk i den arktiske vinteren.

Turen er egnet for sunne og friske deltakere. Hvis været ikke er trygt for padling, vil du få tilbud om å endre tidspunkt eller få full refusjon. Vi tilbringer ca. 2 - 2,5 timer i kajakk.

Besøk vår hjemmeside for mer informasjon;
www.greenlander.no/tours/whale-tour/

Inkludert: henting og retur til din adresse i Tromsø (transfertid ca. 30 min. hver vei), guide, bilder fra turen, sikkerhetsorientering, varm drikke, kjeks, tørrdrakt, hansker, flytevest, spruttrekk, kajakk og padleåre.
NB! Ta på deg varme klær.
Avgangstid og sted: kl. 09:00 fra ditt hotell/adresse i Tromsø
Varighet: 5-6 timer
Antall deltakere: 2-6
Vanskelighetsgrad: medium/vanskelig

Show more

Bestill nå

Aktivitet Totalpris
Loading

Om denne aktiviteten

Avstand

  • Turistinformasjon
    Tromsø Tourist Information Office 7 m
  • Flyplass
    Tromsø Airport 4 km
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 849 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 790 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 17 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.