Vinter-kajakk med hvaler, BCU sertifisert havkajakkinstruktører og trygge tandemkajakker - Greenlander

Adresse: 9008 Tromsø Vis kart

Adresse: 9008 Tromsø

Hvis du blir inspirert av å høre kombinasjonen av disse tre ordene - Vinter, kajakk og hvaler, har vi noe spesielt å tilby deg! Vi bruker svært stabile tandemkajakker for våre kunder, og guidene er kvalifiserte med personlige og coaching BCU (British Canoeing Union) sertifiseringer.

Du vil bli hentet kl 08:30 på hotellet eller adressen din i Tromsø. Etter en kort kjøretur, er du velkommen inn til vår varme base på Kvaløya. Der vi har en sikkerhetsorientering og, tar på oss riktig utstyr.

Vi tar ikke sikte på å komme så nært hvalene som mulig men, tar søker mot å være små og rolige, og ikke forstyrre dyrelivet. Selv uten å se hval er det en opplevelse for livet å padle kajakk i den arktiske vinteren.

Turen er egnet for sunne og friske deltakere. Hvis været ikke er trygt for padling, vil du få tilbud om å endre tidspunkt eller få full refusjon. Vi tilbringer ca. 2 - 2,5 timer i kajakk.

Besøk vår hjemmeside for mer informasjon;
www.greenlander.no/tours/whale-tour/

Inkludert: henting og retur til din adresse i Tromsø (transfertid ca. 30 min. hver vei), guide, bilder fra turen, sikkerhetsorientering, varm drikke, kjeks, tørrdrakt, hansker, flytevest, spruttrekk, kajakk og padleåre.
NB! Ta på deg varme klær.
Avgangstid og sted: kl. 09:00 fra ditt hotell/adresse i Tromsø
Varighet: 5-6 timer
Antall deltakere: 2-6
Vanskelighetsgrad: medium/vanskelig

Vis mer

Om denne aktiviteten