Nordlysflyvning - Tromsø Budget Tours

Adresse: Flyplassvegen 31, 9016 Tromsø Dato: Tirsdag 14 nov 2017 - fredag 16 mar 2018 Vis kart

Adresse: Flyplassvegen 31, 9016 Tromsø

Bli med på en eksepsjonell nordlystur! Ingen kuldegrader, ingen lang kjøring og garantert skyfri himmel! Fra november til mars kan du bli med på en meget eksklusiv nordlysopplevelse. Mens andre kjører i timesvis langs mørke veier, bare for å stå frysende under en mørk himmel, full av håp om å få se en liten flik av nordlys gjennom skyene, sitter du komfortabelt i en varm flykabin med et glass champangne i hånden, mens naturens mest spektakulære lysteater utfolder seg foran deg.

Vi forlater flyplassen i Tromsø i en liten Dash-8, som drives og vedlikeholdes av Widerøe. Skyene lar vi ligge bak oss, for å oppleve tidenes stjernehimmel langt unna enhver kunstig lyskilde. Mens vi venter på nordlyset, serveres det et glass champangne for å korte ned ventetiden (alkoholfrie alternativer tilgjengelig).

Når vi har nådd reisehøyden, skrus kabinbelysningen helt av, og flyet legges så mørkt som lovlig for å gjøre nordlysopplevelsen enda mer intens.

Som ekstra bonus begynner denne turen senere enn andre nordlysturer, noe som gir deg muligheten til å spise en god middag først på en av byens mange fantastiske restauranter.


Inkludert: Nordlysflyvning, ett glass sjampanje eller annen drikke, bilder fra turen
Oppmøte: kl. 21:30 Tromsø Lufthavn Langnes
Varighet: ca. 2 timer
Antall deltakere: minimum 20
Vanskelighetsgrad: Lett

Show more

Occasions

Date Time    
15 Nov
Onsdag 15 nov 2017 21:30 - 23:30
17 Nov
Fredag 17 nov 2017 21:30 - 23:30
22 Nov
Onsdag 22 nov 2017 21:30 - 23:30
24 Nov
Fredag 24 nov 2017 21:30 - 23:30

Om denne aktiviteten

Avstand

  • Flyplass
    Tromsø Airport 0,4 km
  • Turistinformasjon
    Tromsø Tourist Information Office 4 km
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 3,5 km
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 3,5 km
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!
Rom & Leiligheter

Stor, luksuriøs leilighet med flott beliggenhet - Local Living

Avstand: 3,3 km
Stor, luksuriøs leilighet med flott beliggenhet. Denne nyrenoverte leiligheten har alt du trenger for et komfortabelt opphold i Tromsö. Her er det plass til syv gjester.