Snowman - Aurora Høyepunkt fra Narvik - Destination Snowman

Adresse: 9008 Tromsø Vis kart

Adresse: 9008 Tromsø

Jakt nordlys på «verdens tak»! Aurora punkt ligger i høyfjellet med fantastisk utsikt og sikt mot nordhimmelen.
Dette er et av de steder i verden der sjansen for å se nordlyset er størst.

Buss går fra Scandic Narvik Hotell hver dag kl. 12:15, stopp på Polar Park 13:30 og i tre timer for å oppleve arktiske dyr, ankomst Aurora Park Snowman Destination kl. 17:30. Dra tilbake neste dag eller senere til Narvik (besøk Polar Park igjen) eller dra videre til Tromsø. Bussturen tar går gjennom vakkert Arktisk landskap. Opplevelsen starter i Aurora Park med informasjon og lunsj. Du kan på dagtid kjøpe ekstra aktivitet, for eksempel mate reinsdyr, leie truger, gå på ski, kjøre hundespann mm. Eller du kan bare nyte utsikten og det å være i vakre Destination Snowman. Klokken 19:00 serveres middag med påfølgende informasjon om nordlyset som fenomen. Deretter tar vi på varme klær før vi går til Aurora Sky Point. Klima på innlandet er ofte tørt, klart og kaldt noe som gir optimale forhold for nordlys, snø og is. Vi har med kaffe, snacks og reinskinn – så er det bare å nyte det arktiske lyset og håpe at Aurora vil danse for oss.

Antall deltakere: 2-45
Vanskelighetsgrad: Lett
Avgangstid og avgangssted: kl. 12:15 fra Scandic Narvik Hotell. Bussen er levert av Bussring og er merket med "Experience Tromsø Region".

PRIS 2 DAGER: NOK 4125 per person i enkeltrom/NOK 3650 per person i dobbeltrom
Inkludert: Aurora Høydepunkt X 1, overnatting x 1, lunsj og middag på ankomstdag, transfer (ca. 5,5 timer med 3 timer stopp i Polar Park).

PRIS 3 DAGER: NOK 5560 per person i enkeltrom/NOK 4610 per person i dobbeltrom
Inkludert: Aurora Høydepunkt X 1, overnatting x 2, lunsj og middag på ankomstdag, transfer (ca. 5,5 timer med 3 timer stopp i Polar Park).

PRIS 4 DAGER: NOK 6995 per person i dobbeltrom/NOK 5570 per person i enkeltrom
Inkludert: Aurora Høydepunkt X 1, overnatting x 3, lunsj og middag på ankomstdag, transfer (ca. 5,5 timer med 3 timer stopp i Polar Park).

NB! Husk å ta med varme klær, sko, lue og votter!

Bli med på spennende aktiviteter under ditt besøk på Rundhaug Gjestegård når du overnatter. Bestill på forhånd per tlf. 77830570/ mail [email protected] eller du kan booke på ankomstdag (forbehold om tilgjengelighet), se oversikt her:

AKTIVITET
Møt samene og deres reinsdyr
Middag i samisk laavo & nordlysjakt
Husky Safari
Elgsafari m/ guide
Trugetur m/ gudie til gammel hytte
Sparketur m/guide
Besøk et hjem i Arctic
Isfiske
Fottur med guide (natur/ kultur)
Snowman moro
Alpine ski
Lei truger og gå på egen hånd
Lei langrennsski og gå på egen hånd
Lei spark og dra på tur på egen hånd
Aurora Sky Point på fjellet
Aurora på egen hånd – ditt utkikkspunkt

Show more

Om denne aktiviteten

Avstand

  • By
    Narvik 0,4 km
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 878 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 195 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 947 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.