Den ultimate urbane arktiske villmarksopplevelsen - Narvikfjellet

Adresse: Skistuaveien 7, 8505 Narvik Dato: Fredag 16 feb 2018 - mandag 12 mar 2018 Vis kart

Adresse: Skistuaveien 7, 8505 Narvik

Bli med på denne eksklusive turen i en fantastisk region fylt av kontraster og naturopplevelser du sent vil glemme. En tur fylt med opplevelser fra innland natur, verdens nordligste dyrepark og videre til byen der fjell møter fjord.

I en komfortabel buss av høy standard, med servering av varm drikke og enkel snacks, reiser vi fra Tromsø og sørover. På denne turen vil du få oppleve Polar Park - verdens nordligste dyrepar og Lights at the Lodge i Narvikfjellet.

Bussen går fra Tromsø på morgenen. Dette er varm og komfortabel buss med god seteplass, kjøleskap tilgjengelig for reisende samt at det serveres kaffe og te i tillegg til enkel snacks. Første stopp er Polar Park, hvor dere vil få hele 3 timer til å utforske parken. Polar Park vil ønske dere varmt velkommen med informasjon om parken når vi ankommer. Parken ligger vakkert til i hjertet av Salangsdalen i Bardu kommune, og parkens hovedmål er å skape en norsk villmarksopplevelse med de vakre omgivelsene av Nord Norges natur som en ramme rundt besøket. Her kan man oppleve de naturlige rovdyrene i Arktis – bjørn, ulv, jerv og gaupe. Dyrene er plassert innenfor store innhengninger for å skape en så naturlig som mulig situasjon for dyrene.

Etter tre timer i Polar Park fortsetter reisen til Narvik, en by som er omgitt av dype fjorder, høye fjell og en fantastisk natur. Byen ligger der som en urban villmark, med de urbane fasilitetene til en moderne by på samme tid er det kort avstand til naturen og den arktiske villmarken.

På kvelden vil du bli hentet og tatt med på en eksklusiv Nordlysopplevelse i en unik urban setting fra toppen av Narvikfjellet. Kjenn på stillheten og nyt utsikten over høye fjell, dype fjorder og en pulserende by. Gondolbanen tar deg til 656 moh. hvor du vil bli møtt av en guide som vil dra deg inn i vinterlysets opplevelsesrike verden. Vær forberedt på uforglemmelige øyeblikk.


Tidsplan (Mandag / fredag)
09.00 Avgang fra Scandic Tromsø Ishavshotell
12.00 Ankomst Polar Park
15.00 Avgang Polar Park
16.15 Ankomst Narvik
20.45 Transport til Narvikfjellet fra hotellene i byen for Lights at the Lodge
21.00 Lights at the Lodge
24.00 Retur til Narvik Sentrum


Inkludert: transport Tromsø – Narvik i en komfortabel buss som serverer kaffe/te og enkel snacks. Bussen har også et kjøleskap tilgjengelig for sine gjester, inngang Polar Park, "Lights at the lodge" - Arktiske lyset fra toppen av Narvik

Busstransport Narvik – Tromsø kan bestilles som ekstra i neste steg

Show more

Bestill nå

Startdato:
Aktivitet Totalpris
Loading

Om denne aktiviteten

Avstand

  • Turistinformasjon
    Tromsø Tourist Information Office 33 m
  • Flyplass
    Tromsø Airport 4 km

i det nærliggende området


Ingen resultater