Sommarøy midnattsoltur - Flexitour

Adresse: 9008 Tromsø Vis kart

Adresse: 9008 Tromsø

Bli med på en fantastisk tur under midnattsolen!

Vi kjører dere til fjorder og hvite sandstrender hvor dere kan nyte et bad i strålende midnattsol. Her kan dere ta bilder i det unike lyset som bare midnattsolen lager. Du kan nyte utsikten fjordene og landskapene du sent vil glemme.

Vi serverer hjemmelagde tortillalefser fylt med kylling, salat og majones dressing etterfulgt av eple/bringebær wienerbrød.

Avgangstid og sted: kl. 20:00 på Tromsø Turistinformasjon
Inkludert: Guide, transport, wifi, fiskeutstyr, kikkerter, fotostativ, varme klær (bare på vinteren), fylt tortilla wrap og wienerbrød, grillutstyr, bål, kaffe og te, bilder fra turen, drop-off på ditt hotell i Tromsø
Vanskelighetsgrad: lett
Antall deltakere: 2-8
Varighet: 5-6 timer

Show more

Om denne aktiviteten

Avstand

  • Turistinformasjon
    Tromsø Tourist Information Office 32 m
  • Flyplass
    Tromsø Airport 4 km
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 21 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 814 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 874 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.