UTV safari - Sami Adventure

Adresse: 9008 Tromsø Dato: Lørdag 25 nov 2017 - onsdag 24 jan 2018 Vis kart

Adresse: 9008 Tromsø

Ta en tur i en unik fireseters Utility Task Vehicle [UTV] som gir deg følelsen av å gå i ett med naturen ved hjelp av ny innovasjon og din egen sjåfør.

Denne nye typen av framkomstmiddel tiltrekker seg oppmerksomhet fra friluftsliventusiaster når eventyret kaller. Du blir transportert i en nymotens UTV til alle av Tromsøs mest uforglemmelige attraksjoner; hypnotiserende nordlys, flotte hvaler utenfor kysten, reinsdyr, vakre fjorder, og vår autentiske sameleir. Denne kombinasjonsturen byr på spenningen der den tar deg gjennom nysn. Der vil du få lære om samisk kultur og historie, få høre joik [tradisjonell samisk folkesang], og hvis du ønsker kan du få smake bidos [tradisjonell samisk lapskaus], laget en samisk áhkku (bestemor) i en av de koselige lavvoene. Utflukten avsluttes i vår sameleir.


Inkludert: guide, transport, varme klær og sko, varm drikke og kjeks.
Antall deltakere: 1-3
Vanskelighetsgrad: lett
Varighet: 4 timer
Avgangstid og sted: 09:00 eller 14:30 fra Clarion Hotel the Edge.

Show more

Bestill nå

Aktivitet Totalpris
Loading

Om denne aktiviteten

Avstand

  • Turistinformasjon
    Tromsø Tourist Information Office 23 m
  • Flyplass
    Tromsø Airport 4 km
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 805 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 15 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 865 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.