Opplev Senja - "Et Norge i miniatyr" - Ersfjordbotn Kystferie

Adresse: 9008 Tromsø Vis kart

Adresse: 9008 Tromsø

Bli med på en guidet tur rundt Nord Senja.

Opplev 45 min reise med ferge, se verdens største troll i Hulder- og Trollparken og smak på lokalmat. På Senja kan du oppleve den spektakulære naturen helt ute i gapehavet. Vi kjører langs fjordene der fjell møter sjø. Vi stopper på flere flotte steder der du får mulighet til å ta nydelige bilder. Eller kanskje du bare rett og slett vil nyte øyeblikket. Din guide vil også ta bilder underveis og dele dem med deg etterpå. Vi skal ha kaffe og noe søtt på veien, matpakke, varm lunsj og kveldsmat er også inkludert i prisen. Pakken inkluderer også fergebiletter og inngang til parken. Etter turen kjører vi deg tilbake til ditt overnattingssted i Tromsø.


Inkludert: guide, transport, snacks, lunsj, varm drikke, bilder fra turen, fergebillett, inngang til Senjatrollet
Antall deltakere: 4-14
Vanskelighetsgrad: lett
Varighet: ca. 12 timer
Avgangstid og sted: kl. 08:45 fra Tromsø Turistinformasjon

Show more

Om denne aktiviteten

Avstand

  • Turistinformasjon
    Tromsø Tourist Information Office 27 m
  • Flyplass
    Tromsø Airport 4 km
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 810 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 869 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 13 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.