Nordlysjakt med profesjonell guide - Nordlyssenteret

Adresse: 9008 Tromsø Vis kart

Adresse: 9008 Tromsø

Nordlyset er naturens eget lysshow som starter noen dager tidligere på Solen og ender i et spektakulært fargespill på nattehimmelen i en oval ring rundt de magnetiske polene.

Tromsø ligger perfekt til for å se dette lysshowet selv når Sola er i sitt minimum. Guiden din på denne personlige jakten etter nordlyset har bakgrunn som nordlysprofessor og kan forklare hva du ser bedre enn noen annen guide i Tromsø. Guiden har i tillegg bakgrunn som astronom, kjenner stjernehimmelen godt og kan med enkle triks sørge for at du holder varmen under nordlyshimmelen. Guiden har med eget kamera og vil ta bilder av gjestene og nordlyset. Om du selv ønsker å ta bilder vil guiden gi deg råd om hva som skal til for å ta de beste bildene med ditt kamera.

Det hender at jakten etter nordlyset tar oss opp til 200 km fra Tromsø. Mye av tiden blir da i bil. Guiden har 33 års problemfri kjøreerfaring på vinterføre og vil ivareta trygg transport både i og utenfor bilen.
Bilen, som er en 7 seters minibuss, kan ta opptil 6 gjester og det gis rabatter for grupper.
Henting og levering etter eget ønske i Tromsø sentrum. Turen starter 18:30 og ender normalt rundt kl. 01.

Avgangstid og sted: kl. 18:30 etter ønske i Tromsø sentrum*
Inkludert: Guide, transport, varm drikke, refleksvest, brodder, varmeputer for føtter og hender, bilder fra turen, retur til ønsket sted i Tromsø
Varighet: 6-7 timer
Antall deltakere: 1-6

NB! Husk å ta med pass

Vis mer

Om denne aktiviteten

 • Tlf booking
  +47 413 31 338
 • Kontaktperson epost
 • Web
 • Fasiliteter
  Foto inkludert
 • Spise og drikke
  Te/kaffe/kjeks inkludert
 • Effort level
  Lett
 • Pris fra
  1150 NOK
 • Prisinformasjon
  per person Gruppepris: 1-2 personer: 1500 NOK per person; 3-4 personer: 1250 NOK per person; 5-6 personer: 1150 NOK per person. NB: Husk å velge etter hvor mange deltakere du ønsker å bestille for. Lån av fotostativ: 100 NOK