Hundekjører for en dag - Northern Light Dog Adventure

Adresse: 9008 Tromsø Dato: Fredag 1 des 2017 - søndag 1 apr 2018 Vis kart

Adresse: 9008 Tromsø

Tilbring en minneverdig dag som en hundekjører i vill natur.

Bli med i en nord-norsk familie og være aktivt involvert overalt, fra orienteringen rundt kjøkkenbordet for å se etter ditt eget hundespann og bidra til å mate dem. Vi starter med en flott kjøretur fra Tromsø sentrum til huset vårt og hundegården sett blant høye og spektakulære fjell. Utnytt ditt hundespann og deretter dra ut på et spennende hundesledeeventyr i utfordrende terreng omringet av spektakulære fjell. Selve hundekjøring vil være 1-2 timer, avhengig av forholdene. Vi tilbyr bare kvalitetsproduktet til små grupper, fordi vi ønsker at du skal få mest mulig ut av dette vakre eventyr. Deltakerne må være i god form og være aktivt involvert. Vi tilbyr alt nødvendig utstyr, instruksjon, gjestfrihet og to kaffepauser. To personer på hver slede. Du vil ha en sjanse til å bytte på hvem som er hundekjører (sjåfør) og passasjer. Guiden vil gjerne ta bilder av deg og hundene som en påminnelse om det fantastiske arktiske eventyret. Ta med ullundertøy og matpakke.


Start: 01.12.17 eller når snøen kommer. Hvis vi ikke har nok snø blir det automatisk «dogsledding on wheels». Sesongslutt: 01.04.18. Sjekk ut vår hjemmeside for flere ledige plasser.


Inkludert: Guide, transport (60 min per vei), varmedress, støvler, varm drikke og kake
Varighet: 7 timer
Antall deltagere: 2-8
Vanskelighetsgrad: Medium
Avgangstid og sted: kl. 10:00 utenfor Tromsø turistinformasjon

Show more

Bestill nå

Aktivitet Totalpris
Loading

Om denne aktiviteten

Avstand

  • Turistinformasjon
    Tromsø Tourist Information Office 29 m
  • Flyplass
    Tromsø Airport 4 km
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 810 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 869 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 8 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.