Fjordcruise og fisketur med MS Senjafjell - Solbø Maritime AS

Adresse: 9008 Tromsø Dato: Torsdag 1 feb 2018 - søndag 20 mai 2018 Vis kart

Adresse: 9008 Tromsø

MS Senjafjell er en båt med trivelig atmosfære og passende for små grupper inntil 10-12 personer.

Fra dekk og salongtak er det god plass og fantastisk utsikt, og med ypperlige forhold for fotografering. Inne i salong er det varmt og koselig, og hvor kaffe te, og kjeks kan nytes. Alle våre mannskap har lang erfaring på sjøen og har alt av nødvendige sertifikater og sikkerhetsopplæring.

Turen går til fjordene rundt Tromsø, hvor en kan beundre det flotte landskapet som omgir byen. Vi kjenner de beste fiskeplassene og tar deg dit.. Når vi renser fisken kommer sjøfuglene for å sin del av måltidet. Ofte kommer det både måse og havørn helt inntil båten.

Sammen kan vi tilberede den selvfangede fisken og servere den på tradisjonelt vis med rømme og flatbrød. Sjøvannet her er så rent at vi bruker det til å koke fisken i. Det gir en perfekt saltsmak på måltidet.

Om ønskelig kan den selvfangede fisken taes med hjem etter endt tur. Vi viser deg hvordan du selv kan lage filet av fangsten.

Hvis vi er heldige kan vi også se nise og sel på turen. For turer i februar kan det være mulig å treffe på hval også. Alle våre mannskap har lang erfaring på sjøen og har alt av nødvendige sertifikater og sikkerhetsopplæring.

Avgangstid og sted: kl. 10:00 fra flytebryggen ved Scandic Ishavshotell
Varighet: 4-6 timer
Antall deltakere: 6-12
Inkludert: guide, fiskeutstyr, kaffe, te og kjeks, ferskt fiskemåltid av egenfanget fisk.

Show more

Bestill nå

Aktivitet Totalpris
Loading

Om denne aktiviteten

Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 815 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 22 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 874 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.