Besøk på huskykennelen og kos med valpene våre - Arctic Adventure Tours

Adresse: 9008 Tromsø Vis kart

Adresse: 9008 Tromsø

Har du noen gang blitt kysset av en hysky?

På vår huskykennel så har vi 120 trekkhunder som gjerne vil treffe deg og kose med deg.
Lær hvordan menneskets beste venn blir trent, matet og passet på, for at de skal trives best mulig og ha det bra.
Våre hunder er alaskahuskyer som er en blanding av flere raser, avlet frem for å like å jobbe hard, ha både god utholdenhet og hurtighet, samt at de er vennlig og menneskekjære. De bare elsker å jobbe. Du vil få treffe både våre valper og voksenhunder, og vil få mulighet å høre mer om hvordan de har blitt brukt på ekspedisjoner overalt i arktiske strøk, og tilogmed på nordpolen. Noen av hundene har og vært med på det 1000 km lange
Finnmarksløpet, som er Europas lengste hundesledeløp. Du vil bli tatt med på en uforglemmelig opplevelse for å se potensialet i disse utrolig arbeidsomme og nydelige dyrene - også kåret til verdens sprekeste dyr.

Vår kennel er bare en 30 min biltur fra Tromsø sentrum.

Avgangstid og sted: kl. 12:00 fra Scandic Ishavshotell
Inkludert: Guide, transport (30 min per vei), hjemmelaget sjokoladekake, varm og kald drikke, bilder fra turen, bål i lavvo,
Varighet: 2-3 timer
Antall deltakere: 2-16

Show more

Om denne aktiviteten

Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 5 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 864 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 805 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!