Privat fototur - Tromsø Individuell

Adresse: 9008 Tromsø Dato: Lørdag 1 apr 2017 - lørdag 31 mar 2018 Vis kart

Adresse: 9008 Tromsø

Dette er turen for alle fotografer og de som ønsker å bli det!

Tromsø er omgitt av vakker nordnorsk natur og tilbyr nesten alt som varmer fotografhjertet. Steinete kyster, sandstrender, brygger med båter, spredte øyer, daler og bratte fjell skrånende ned i det klare sjøvannet.

Fotografisk hovedtema er individuelt valgbar og kan kombineres! Enten det er på langtidseksponeringer ved kysten eller fugl fotografering med teleobjektiv - la oss få vite hva du tenker deg. Sammen kan vi bestemme tid og destinasjoner for fototuren.

Du er en morgenfugl og ønsker å gjøre bruk av det myke lyset om morgenen? Denne turen vil gi deg nok tid - i rett tid! Du ønsker bilder av deg i naturen eller på jobben med kameraet? Du har en splitter nytt kamera og trenger litt hjelp på hvordan å håndtere det? Guiden vil være der for deg med råd og hjelp når det trengs.

Show more

Privat fototur - Tromsø Individuell

Occasions

Date Location    
13 Des
Onsdag 13 des 2017  
14 Des
Torsdag 14 des 2017  
15 Des
Fredag 15 des 2017  
16 Des
Lørdag 16 des 2017  

Om denne aktiviteten

Avstand

  • Turistinformasjon
    Tromsø Tourist Information Office 19 m
  • Flyplass
    Tromsø Airport 4 km
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 800 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 4 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 859 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.