Tromsø Ølsafari - Tromsø Budget Tours

Adresse: 9008 Tromsø Dato: Tirsdag 3 okt 2017 - tirsdag 15 mai 2018 Vis kart

Adresse: 9008 Tromsø

Den perfekte turen til alle som er interessert i øl! Vi besøker Tromsøs historiske sentrum, to tradisjonsrike serveringssteder, en spesialbutikk for øl og et lokalt mikrobryggeri. I tillegg smaker vi på 10 ulike lokalproduserte øl og Arctic tapas i tradisjonsrike, koselige omgivelser, som er tett knyttet sammen med byens maritime historie.
Opplev den autentiske atmosfæren til Tromsø, som har fått mange til å bli! Bli kjent med Nord-Norske smaker og Tromsø som verdens nordligste bryggerihub!

Hver tirsdag og torsdag arrangerer vi en byvandring som vier seg Tromsøs rolle som verdens nordligste bryggerihub. Dette er den perfekte turen til alle som er litt over gjennomsnittet interessert i øl og som vil oppleve den autentiske atmosfæren til Tromsø, som har fått mange til å bli!
Vi besøker Tromsøs historiske sentrum, to tradisjonsrike serveringssteder, en spesialbutikk for øl og et lokalt mikrobryggeri.

Mellom ølsmakinger med tilsammen 10 ulike lokalproduserte øl går vi langs hele Storgata (~900m), der vi får se flere av de viktigste severdighetene her i byen, deriblant verdens nordligste Evangeliske og Katolske katedraler, flere statuer, historisk trehusbebyggelse og to mikrobryggerier, samt plassen med den høyeste tettheten av severdigheter i hele byen!

Turen avsluttes på et tradisjonsrikt serveringssted, som reflekterer byens maritime arv. Der får vi smake på flere produkter av arktiske håndverksbryggerier, i tillegg til småretter med et nord-norsk preg, som reinsdyrcarpaccio eller kaldrøkt ørret.

Turen er kompatibel med både Hurtigrutens rutetider og avgangstidene til de fleste nordlysturer.

Avgangstid og sted: kl. 14:45 fra Tromsø Turistinformasjon
Antall deltakere: 2-15
Varighet: 3 timer
Inkludert: Guide, Arctic Tapas, 10 smaksprøver lokalprodusert øl

Show more

Bestill nå

Aktivitet Totalpris
Loading

Om denne aktiviteten

Avstand

  • Turistinformasjon
    Tromsø Tourist Information Office 19 m
  • Flyplass
    Tromsø Airport 4 km
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 861 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 11 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 801 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!