Tromsø-øya med RIB - Tromsø Safari

Adresse: Radisson Blu Hotel, 9008 Tromsø Vis kart

Adresse: Radisson Blu Hotel, 9008 Tromsø

Raskt, spennende og veldigmoro! Kom og bli med oss ​​på en rask båttur rundt Tromsø.

Å se byen, fjellene, fjordene og det naturskjnne arktiske landskapet med båt er en fantastisk opplevelse. Men å oppleve dette med RIB er ekstra moro og gir annen dimensjon.

Vi møtes på Radisson Blu Hotel der kapteinen vil informere deg om turen, gi sikkerhetsopplysninger og dele ut passende klær.

Turen går sydover forbi Telegrafbukta, Tromsøs egen strand og et populært møtested , inkludert under Bukta Open Air Festival, som foregår i midten av juli hvert år. Vi kjører videre forbi Grindøya, som er en del av et naturreservat etablert i 1995 på grunn av områdets rike fugleliv og botaniske variasjon. Vi passerer deretter Håkøya, hvor toppen er dekket av skog, mens du kan se hus, hytter og gårder langs kysten. Øya er koblet til hovedøya Kvaløya ved en 330 meter lang enveiskjørt bru.

Det tyske krigsskipet Tirpitz lå ved den sørlige spissen av Håkøya fra 15. oktober 1944 til skipet ble senket av engelske bombefly den 12. november 1944. Et minnesmerke over hendelsen står på Håkøya. Selv om Tirpitz senere ble solgt og delt opp, kan noen små gjenstander fortsatt bli funnet.

Denne turen gir gode muligheter for fotografering, så husk kamera.

Sesong: Daglig fra 1. juni til 31. august

Ta med: Varme klær og støvler, solbriller og kamera

Hentetid og sted: Kl. 13:30 fra Radisson Blu Hotel
Inkludert: Transport med RIB, erfaren guide / kaptein, overlevelsesdrakt og varme drikke
Varighet; :1 time
Antall gjester: 4-24 (12 gjester per RIB)
Nivå: Lett.
Minimumsalder: 12 år

Show more

Om denne aktiviteten

Avstand

  • Turistinformasjon
    Tromsø Tourist Information Office 0,1 km
  • Flyplass
    Tromsø Airport 4 km
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 141 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 661 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 720 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.