Tromsø-øya med RIB - Tromsø Safari

Adresse: Radisson Blu Hotel, 9008 Tromsø Vis kart

Adresse: Radisson Blu Hotel, 9008 Tromsø

Raskt, spennende og veldigmoro! Kom og bli med oss ​​på en rask båttur rundt Tromsø.

Å se byen, fjellene, fjordene og det naturskjnne arktiske landskapet med båt er en fantastisk opplevelse. Men å oppleve dette med RIB er ekstra moro og gir annen dimensjon.

Vi møtes på Radisson Blu Hotel der kapteinen vil informere deg om turen, gi sikkerhetsopplysninger og dele ut passende klær.

Turen går sydover forbi Telegrafbukta, Tromsøs egen strand og et populært møtested , inkludert under Bukta Open Air Festival, som foregår i midten av juli hvert år. Vi kjører videre forbi Grindøya, som er en del av et naturreservat etablert i 1995 på grunn av områdets rike fugleliv og botaniske variasjon. Vi passerer deretter Håkøya, hvor toppen er dekket av skog, mens du kan se hus, hytter og gårder langs kysten. Øya er koblet til hovedøya Kvaløya ved en 330 meter lang enveiskjørt bru.

Det tyske krigsskipet Tirpitz lå ved den sørlige spissen av Håkøya fra 15. oktober 1944 til skipet ble senket av engelske bombefly den 12. november 1944. Et minnesmerke over hendelsen står på Håkøya. Selv om Tirpitz senere ble solgt og delt opp, kan noen små gjenstander fortsatt bli funnet.

Denne turen gir gode muligheter for fotografering, så husk kamera.

Sesong: Daglig fra 1. juni til 31. august

Ta med: Varme klær og støvler, solbriller og kamera

Hentetid og sted: Kl. 13:30 fra Radisson Blu Hotel
Inkludert: Transport med RIB, erfaren guide / kaptein, overlevelsesdrakt og varme drikke
Varighet; :1 time
Antall gjester: 4-24 (12 gjester per RIB)
Nivå: Lett.
Minimumsalder: 12 år

Vis mer

Om denne aktiviteten