Is hotell: Tromsø’s nyeste tilskudd - Destination Tromsø

Adresse: 9008 Tromsø Dato: Søndag 10 des 2017 - søndag 15 apr 2018 Vis kart

Adresse: 9008 Tromsø

Lansering av et arktisk eventyrland denne vinteren.

Drømmer du du å oppleve øredøvende stillhet i omgivelser som skiller seg fra noe av det du har erfart tidligere? Som lar deg fascinere av kunst som er basert på det reneste vi har på denne kloden – vann: Is-kunst.

Da har vi spennende nyheter for deg.
Denne vinteren lanserer «Tromso Ice Domes» et spektakulært tilbud midt i det arktiske ingenmannsland – Tamokdalen. Omringet av majestetiske fjell, rå og brutal natur, finner vi det nye «Tromso Ice Domes» – som skal iscenesettes hver vinter. Denne vinteren for aller første gang.

På det nye ishotellet vil våre erfarne og kompetente guider ta deg gjennom en arktisk reise – hvor du lærer mer om hvordan snø og is har påvirket overlevelsen for de arktiske dyreartene – blant annet ryper, rein og isbjørn. På samme tid vil du få innføring i en del sentral del av den samiske historien, som har vært avgjørende for de arktiske lokalsamfunnene.

Turen fra Tromsø sentrum tar 75 minutter, og er et teater i seg selv med den majestetiske fjellkjeden «Lyngsalpene» som kulisser.

I «Tromso Ice Domes» kombineres moderne storytelling med vakker is-kunst i unike omgivelser. Summen er en vakker innføring av arktisk kultur – hvor du blir klokere på den nordnorske måten å leve på, både for dyr og mennesker.
Velkommen til noe annerledes du kommer til å huske lenge etter at snøen smelter bort!

Avgangstid og sted: kl 10:00 eller 14:30 fra Scandic Ishavshotell
Inkludert: Guide, transport, alkoholfri is-shot
Varighet: 4 timer
Antall deltakere: 1-120
Vanskelighetsgrad: Lett

Show more

Bestill nå

Aktivitet Totalpris
Loading

Om denne aktiviteten

Avstand

  • Turistinformasjon
    Tromsø Tourist Information Office 25 m
  • Flyplass
    Tromsø Airport 4 km
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 11 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 808 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 867 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.