Best Bevarte Hemmelighet: Aurora & Aktiviteter - Tromsø Safari

Adresse: Radisson Blu Hotel, 9008 Tromsø Vis kart

Adresse: Radisson Blu Hotel, 9008 Tromsø

Ikke langt unna Tromsø, ved en lite kjent fjord, vil du finne et arktisk paradis som i stor grad fortsatt er uberørt. Det er her vi tilbyr Tromsøs best bevarte hemmelighet, som består av den beste nordnorsk gjestfriheten og varmen ved enden av veien, hvor naturen er på sitt villeste og beste, og sjansene for å se nordlyset er alltid høy.

Hvorfor følge strømmen, når det beste stedet er å finne der hvor få har vært før? Vi inviterer deg med på en reise gjennom noe av den beste naturen i Nord-Norge bestående av daler, fjell og fjorder til et spesielt sted hvor du vil bli ønsket velkommen av den beste mot Lyngsalpene.

Det er der her Tromsøs beste vert venter på å gi deg en minnerik kveld full av historier om samisk kultur og Nord-Norge, lokal mat, hygge og en kveldstur på truger.

Med svært lite lysforurensing (siden det er få mennesker som bor her), en bred himmel hvor Lyngsalpene fungere som et bakteppe, et varmt tilholdssted og hele kvelden til disposisjon, kunne vi hevder å også ha det beste stedet for å se nordlyset . Velkommen til vår best bevarte hemmelighet.

Ta med: varme klær og vinterstøvler.

Hentetid og sted: Kl. 19:00 fra Radisson Blu Hotel
Inkludert: Transfer (60 min hver vei) med komfortabel minibuss, lokalt vertskap, truger og staver, varmt måltid, varm og kald drikke
Antall gjester: 4 - 16
Vanskelighestgrad: Lett. Passer for barn fra 4 år. Ingen rullestoltilgang.

Vis mer

Om denne aktiviteten

Avstand

  • Turistinformasjon
    Tromsø Tourist Information Office 0,1 km
  • Flyplass
    Tromsø Airport 4 km