Vår beste fisketur - med litt krigshistorie om Tirpitz - Aurora Alps

Adresse: Ørnesbakken 31, 9060 Lyngseidet Dato: Søndag 12 nov 2017 - onsdag 31 okt 2018 Vis kart

Adresse: Ørnesbakken 31, 9060 Lyngseidet

Bli med på denne flotte turen på vår luksuriøse Catamaran eller vår Cabin Cruiser hvor vi også besøker stedet der Tirpitz ble bombet i 1944.

Dette er ikke en vanlig fisketur. Med en gang du kommer ombord, føler du den varme og koselige atmosfæren. Vår salong er komfortabel med høy standard. Vi har alltid varm kaffe og te. Vår panoramautsikt er det beste stedet å være mens du seiler eller krysser ut til fiskeområdet, et fiskested hvor du kan se Tromsø fra havutsikt. Etter en kort tur vil du kunne starte fiskingen.
Vi har ikke 100% fiskegaranti, men nesten! Vi koker den ferske fisken for deg på vei tilbake til byen. Det er alltid en suksess.

Vi vil også besøke vraket av det gamle tyske slagskipet, Tirpitz, som ble bombet av engelskmennene i 1944, like utenfor Tromsø. Over 900 mennesker døde den dagen. "Tirpitz" og søsterskipet "Bismarck" var de største slagskipene i den tyske marinen, Kriegsmarine, under andre verdenskrig. Skipet ble stasjonert i Norge siden 1942, og etter flere allierte angrep ble det senere senket utenfor Tromsø i 1944. Skipet ble bombet ved Alta av britiske fly 15. september 1944 (britiske fly operert fra sovjetiske flyplasser). Den 15. oktober 1944 går Tirpitz - som er skadet - til Tromsø der den ble senket 12. november 1944.

Periode: Feb - Oct - hver dag ( nov, des og jan på forespørsel)
Varighet: 3 hour
Avgangstid og sted: kl. 10.00 fra flytebryggen ved Scandic Ishavshotell
Vanskelighetsgrad: Lett, morsom
Antall: 2 - 10 pers.

Vi befinner oss på den flytende bryggen rett over Scandic Ishavshotel, 2 minutter fra Radisson SAS, Hotel With og Clarion Aurora Hotell.

Show more

Bestill nå

Aktivitet Totalpris
Loading

Om denne aktiviteten

Avstand

  • Turistinformasjon
    Tromsø Tourist Information Office 7872 km
  • Flyplass
    Tromsø Airport 7875 km
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 195 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 612 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 667 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.