Nordlysjakt – Kunnskap, fortelling og teknologi – Tromsø Guide

Adresse: 9008 Tromsø Dato: Onsdag 22 nov 2017 - fredag 30 mar 2018 Vis kart

Adresse: 9008 Tromsø

Nordlyset har fascinert mennesker i lang tid. Det har vært forbundet med frykt, spiritualitet og overnaturlige krefter. I moderne tid har fornuft og forskning kommet med naturlige forklaringer, men magien i nordlyset er der fremdeles.

Vi tilbyr våre gjester et engasjert og magisk møte med nordlyset under en mørk stjernehimmel. Med kunnskap, historiefortelling og teknologi ønsker vi å gi våre gjester en unik opplevelse av naturens mest spektakulære lysshow.

Guide på turene er nordlysprofessor Torsten Aslaksen, en erfaren formidler med kunnskap om nordlys og Astronomi. Med kamerateknologi viser vi skydekke og nordlysaktivitet inne i bilen og gir gjestene mulighet til å delta i jakten på nordlyset.

Tromsø Guide er et relativt nytt selskap som ønsker å sette gjesten i sentrum. Besøk gjerne vår profil på TripAdvisor for å lese hva våre tidligere gjester mener om våre nordlysturer.

Inkludert: Guide, transport, sjokolade/kjeks, varm drikke, varmedress, termosko, håndvarmere, kamerastativ (tillegg, 100,-), tips for fotografering, bilder tatt fra turen gratis på epost.
Henting og levering på hotellet.

Varighet: 6–8 timer
Antall deltakere: 1– 7
Vanskelighetsgrad: Lett
Avgang: kl. 18:30 ved ønsket hotell (bynært) i Tromsø

Show more

Bestill nå

Aktivitet Totalpris
Loading

Om denne aktiviteten

 • Tlf booking
  +47 41 33 13 38
 • Kontaktperson epost
 • Web
 • Fasiliteter
  Foto inkludert Varme klær
 • Spise og drikke
  Te/kaffe/kjeks inkludert
 • Effort level
  Lett
 • Pris fra
  1550 NOK
 • Prisinformasjon
  per adult

Avstand

 • Turistinformasjon
  Tromsø Tourist Information Office 24 m
 • Flyplass
  Tromsø Airport 4 km
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 7 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 865 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 806 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!