Best Bevarte Hemmelighet: Landskap & Trugetur - Tromsø Safari

Adresse: Sjøgata 2, 9008 Tromsø Dato: Mandag 25 mar 2019 - torsdag 11 apr 2019 Vis kart

Adresse: Sjøgata 2, 9008 Tromsø

Vår Landskap & Trugetur inkluderer en guidet trugetur, snøaktiviteter og samisk kultur.
Dette er et godt valg for deg som ønsker å utforske mer og oppleve natur, kultur og nordnorske elementer på sitt beste på truger.

Ikke langt unna Tromsø i en skjermet fjord, vil du finne et arktisk paradis som fortsatt i stor grad er uberørt. Det er her vi tilbyr deg Tromsøs best bevarte hemmelighet, som består av den beste nord-norske gjestfriheten og varmen ved enden av veien, hvor naturen er på sitt villeste og beste.

Turen starter med en flott kjøretur mellom fjell og vill natur. Ved enden av veien, vil du møte den beste utsikten over de majestetiske Lyngsalpene.

Ved ankomst, lærer vi hvordan vi bruker trugene og deretter går vi opp på en av de mindre toppene. Du vil bli belønnet med flott utsikt over de majestetiske fjellene rundt, om været tillater oss å se dem.

Vi stopper i løpet av trugeturen for å hvile, utfolde oss med snøaktiviteter, ta bilder og få informasjon om vårt magisk sted og det arktiske miljøet. Under en lengre pause, besøker vi en tidligere sameleir og lærer litt om samisk historie. Her blir det også servert varm drikke og snacks.

Velkommen til vår best bevarte hemmelighet

Ta med varme klær, sko, lue, votter og skjerf

Hentetid og sted: Kl. 09:45 fra Radisson Blu Hotel
Inkludert: Transfer (60 min hver vei), lokalt vertskap, truger og staver, snack, varm og kald drikke
Antall gjester: 4 - 16
Nivå: Ikke egnet for gjester med en hjertesykdom eller begrenset fysisk evne.

Vis mer

Bestill nå

Startdato:
Aktivitet Totalpris

Om denne aktiviteten