Best Bevarte Hemmelighet: Landskap & Trugetur - Tromsø Safari

Adresse: Radisson Blu Hotel, 9008 Tromsø Dato: Mandag 27 nov 2017 - fredag 13 apr 2018 Vis kart

Adresse: Radisson Blu Hotel, 9008 Tromsø

Vår Landskap & Trugetur inkluderer en guidet trugetur, snøaktiviteter og samisk kultur.
Dette er et godt valg for deg som ønsker å utforske mer og oppleve natur, kultur og nordnorske elementer på sitt beste på truger.

Ikke langt unna Tromsø i en skjermet fjord, vil du finne et arktisk paradis som fortsatt i stor grad er uberørt. Det er her vi tilbyr deg Tromsøs best bevarte hemmelighet, som består av den beste nord-norske gjestfriheten og varmen ved enden av veien, hvor naturen er på sitt villeste og beste.

Turen starter med en flott kjøretur mellom fjell og vill natur. Ved enden av veien, vil du møte den beste utsikten over de majestetiske Lyngsalpene.

Ved ankomst, lærer vi hvordan vi bruker trugene og deretter går vi opp på en av de mindre toppene. Du vil bli belønnet med flott utsikt over de majestetiske fjellene rundt, om været tillater oss å se dem.

Vi stopper i løpet av trugeturen for å hvile, utfolde oss med snøaktiviteter, ta bilder og få informasjon om vårt magisk sted og det arktiske miljøet. Under en lengre pause, besøker vi en tidligere sameleir og lærer litt om samisk historie. Her blir det også servert varm drikke og snacks.

Velkommen til vår best bevarte hemmelighet

Ta med varme klær, sko, lue, votter og skjerf

Hentetid og sted: Kl. 10:00 fra Radisson Blu Hotel
Inkludert: Transfer (60 min hver vei), lokalt vertskap, truger og staver, snack, varm og kald drikke
Antall gjester: 4 - 16
Nivå: Ikke egnet for gjester med en hjertesykdom eller begrenset fysisk evne.

Show more

Bestill nå

Aktivitet Totalpris
Loading

Om denne aktiviteten

Avstand

  • Turistinformasjon
    Tromsø Tourist Information Office 0,1 km
  • Flyplass
    Tromsø Airport 4 km
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 722 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 141 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 662 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!