Slalåm i magiske omgivelser - Målselv Fjellandsby

Adresse: 9008 Tromsø Vis kart

Adresse: 9008 Tromsø

Hos Målselv Fjellandsby finner du flotte skibakker som passer for alle – også familier med små barn. Målselv Fjellandsby tilbyr totalt 13 kilometer med Alpinbakke, deriblant 15 separate løyper (3 heiser).

Midt i Fjellandsbyen er det utformet et barneområde for våre yngste gjester og en skiheis. Den mer erfarne skiløperen kan nå toppen av fjellet ved å bruke heisen ved Rognmo (1.4 km) eller Toppskaret. På Toppskar finner du vår ski- og snowboardpark med store hopp, skinner og bokser. Med vanskelighetsgrader fra blått (enkel) til svart (utfordrende), finnes det noe for både erfarne og uerfarne skiløpere.
Målselv Fjellandsby tilbyr også skileksjoner for alle. Lei en personlig instruktør som vil tilpasse leksjoner som passer deg, eller bli med på gruppekurs. Ønsker du å forbedre dine skiferdigheter eller bare ser etter en morsom dag med familien – kom til Målselv Fjellandsby!
Vår moderne turistbuss henter deg fra Scandic Ishavethotell i Tromsø kl 09. Om bord får du online guiding via en tv-skjerm med tekst på engelsk, som gir deg et innblikk i naturen og kulturen som omgir deg på turen. I tillegg serveres noe varmt å drikke samt en liten snack. Det er herlig å slippe å tenke på hvor du skal kjøre, bare å lene seg tilbake og bli tatt godt hånd om av en erfaren bussjåfør. Du er tilbake i Tromsø kl.18.

Avgangstid og sted: kl. 09:00 fra Scandic Ishavshotel
Inkludert: transport, ski utstyr og heis pass
Antall deltakere: 1-50
Varighet: 9 timer

Vis mer

Om denne aktiviteten