To netter nordlyscruise med hvalsafari - North Sailing Norway

Adresse: 9008 Tromsø Vis kart

Adresse: 9008 Tromsø

Velkommen ombord et nord-norsk eventyr på vårt 100 år gamle eikefartøy, Donna Wood. Bo ombord og opplev havets giganter med vår hvalsafari- og nordlyscruise. Den vakre seilbåten er romslig innvendig og utvendig og byr på en komfortabel og stabil reise til Tromsøs ytre øyer og bukter.

Vi henter deg på flyplassen eller i Tromsø sentrum og tar deg med ut til Kaldfjorden, hvorfra vi seiler ut mot en ny havn eller ankringsplass. Kapteinen og guiden vil skreddersy hver tur for å passe gjestenes ønsker og for å finne de beste forholdene. Vår besetning har omfattende kunnskap om hvaler, arktiske dyreliv og sporløs ferdsel og følger Visit Tromsøs retningslinjer for hvalsafari.

Kokken tilbereder alle måltider ombord, inkludert velkomstmiddagen. Målet for den første kvelden er å se nordlyset, nyte den koselige atmosfæren i salongen eller den fantastiske utsikten på dekk. Donna Wood er utstyrt med badestamp og badstue som du er velkommen til å bruke, kanskje etter et friskt hopp i havet?

Ved daggry starter vi med hvalsafari og tilbringer dagslystimene med disse praktfulle dyrene. Det vil være mulighet til å gå i land for å besøke øyer og fiskevær eller for å ta en tur i fjellet. Du kan prøve fiskelykken i de rike fjordene rundt Tromsø. Kanskje kan du komme til å fiske dagens middag?

Agenda
Dag 1:
19.00 Henting fra Tromsø sentrum eller flyplass
Avgang fra Kaldfjord
Velkomstmiddag
Nordlysjakt

Dag 2:
Hvalsafari
Fjelltur
Fiske
Nordlysjakt

Dag 3:
Hvalsafari
Avreiselunsj
15.00 Transport tilbake til Tromsø sentrum eller flyplass

Vis mer

Om denne aktiviteten