Wildlife Safari - MS Miljødronningen

Adresse: 9008 Tromsø Vis kart

Adresse: 9008 Tromsø

Wildlife Safari med MS Miljødronningen, «Eco Queen»! Nyt fantastisk natur og dyreliv i Tromsøs fjorder.

Nyt fantasisk natur og dyreliv i fjordene rundt Tromsø. Skipet har god dekksplass slik at du har god oversikt over dyrelivet.

Hovedtur Rundtur Tromsø- Kvalsundet-Kaldfjord
Turen starter ved at man blir plukket opp kl. 08.45 av vår dyktige guide ved Clarion The Edge hotel, turen går til MS Miljødronningen som går fra kai 09.00. Turen går til Håkjerringholmen hvor flere havørner og flere hundre skarv har sitt faste hvilested. Her er sjansen for og få fotografert både ørn og skarv i unike polare omgivelser veldig store! Vi går videre gjennom Hellesundet hvor vi seiler over Tromsø's eneste undersjøiske tunnel, før vi entrer Kvalsundet hvor du har store muligheter for å se hval.
Gjennom Kvalsundet som har fått sitt navn fra hvalen, seiler vi til det lille, men vakre "Gåsvær kapell". Kapellet er et yndet motiv som kan fotograferes mot de majestetiske fjellene og mørketidens magiske belysning. Videre går turen til Kaldfjord, hvor hvalen de siste årene har gjort fjorden kjent som hvalens spisskammer, - kanskje er den her igjen? Er hvalen her, blir vi liggende så alle har fått oppleve disse fantastiske dyrene. Vi kan også forvente å se sel og og spekkhugger i denne fjorden.
Vi vender om i Vengsfjorden og setter kursen mot Tromsø, nå får man igjen muligheten til å nyte og fotografere "Gåsvær kapell" i nytt lys, før roen senker seg, og vi serverer vår gode økologiske fiskesuppe. Etter suppen, får vi igjen muligheten til å fotografere, eller bare nyte synet av det yrende dyre og fuglelivet i Hellesundet.

Når du deltar på Wildlife Safari med Miljødronningen, støtter du også viktig miljøarbeid for å beskytte natur og dyreliv.

Ta med kamera, varme klær, hansker og støvler for en komfortabel tur. Vi har termodresser som holder deg varm.

Wildlife Safari starter ved Clarion the Edge Hotel i Tromsø.

Welkommen ombord på MS Miljødronningen

NB: Forbehold om vær. Vi kan ikke garantere for at deltakerne vil se hval.

Avgangstid og sted: kl. 08:45 fra The Edge Hotel
Inkludert: guide, transport, varm drikke, varm suppe, varmedress
Varighet: 4-6 timer
Antall deltakere: 6-44

http://wildlifesafari.no

Vis mer

Om denne aktiviteten

 • Tlf booking
  +47 91174175
 • Kontaktperson epost
 • Web
 • Fasiliteter
  Varme klær
 • Spise og drikke
  Te/kaffe/kjeks inkludert Måltid inkludert
 • Effort level
  Lett
 • Pris fra
  1400 NOK
 • Prisinformasjon
  per person