Julebesøk på Rundhaug Gjestegård – velg mellom 1 eller 6 dager - Rundhaug Gjestegård

Adresse: Øverbygdveien 9, 9336 Rundhaug Vis kart

Adresse: Øverbygdveien 9, 9336 Rundhaug

Legg en dag i jula til magiske Målselv; snømannens rike, bare to timer med buss fra Tromsø– avgang Prostneset kl. 09.00 hver dag, tilbake i byen kl. 18.00. Turen selges jul og nyttår, bussen går hver dag i tidsrommet 1. desember 2017 til 31.mars 2018.

Bussen kjøres av Bussring, er moderne med wifi, radio guiding og toilet. Målselv har innlandsklima med stille og klart vær de fleste dager, noe som gir optimale forhold for nordlys og snø. Det historiske hotellet Rundhaug Gjestegård ligger vakkert til ved elvebredden med unik atmosfære og interessant historie. Gjestegård ble bygd I 1905 av Amanda Sandmo. Den driftige kvinnen var gift med en kremmer og stedet var opprinnelig handelssted og skysstasjon. Mange store personligheter har besøkt stedet, blant dem Keiser Wilhelm, Kong Haakon, Kong Olav, Sonia Henie, general Montgomery, statsministre, generaler og ambassadører. Hotellet har 22 rom, restaurant for 100 gjester, hyggelige salonger og en rustikk pub. Vårt vertskap vil fortelle hotellets historie gjennom over hundre år, om dramatikk, krig, nybyggere, samer - og spøkelser. Og om de vakre omgivelsene og den arktiske naturen.
I tillegg kan du velge blant en rekke ekstra opplevelser som besøk på vår Husky Farm og hundekjøring, besøk og mating av reinflokken i Samisk Siida, trugetur, langrenn i preparert høyfjellsløype, alpin mm.

Inkludert i 1 dagsturen:

Bus transfer t/r Tromsø-Målselv
To retters julelunsj
Lokal guiding
Julestemning på historiske Rundhaug Gjestegård

Inkludert i 6 dagers turen:

Bus transfer t/r Tromsø-Målselv
Frokost, lunsj og middag alle dager
Lokal Guiding
Julestemning på historiske Rundhaug Gjestegård

Avgangstid og sted: kl. 09:00 fra Scandic Ishavshotel

Vis mer

Om denne aktiviteten