Nordlysflyging - Tromsø Budget Tours

Adresse: 9008 Tromsø Vis kart

Adresse: 9008 Tromsø

Bli med på en unik nordlystur! Ingen kuldegrader, ingen lang kjøring og garantert skyfri himmel!

Fra november til mars kan du bli med på en meget eksklusiv nordlys-opplevelse. Mens andre kjører i timesvis langs mørke veier, bare for å stå frysende under en mørk himmel, full av håp om å få se en liten flik av nordlys gjennom skyene, sitter du komfortabelt i en varm flykabin med et glass champagne i hånden, mens naturens mest spektakulære lysforestilling utfolder seg foran deg.

Vi forlater flyplassen i Tromsø i en Dash-8, som drives og vedlikeholdes av Widerøe. Skyene lar vi ligge bak oss, for å oppleve tidenes stjernehimmel langt unna enhver kunstig lyskilde. Mens vi venter på nordlyset, serveres det et glass champagne for å korte ned ventetiden (alkoholfrie alternativer tilgjengelig).
Når vi har nådd reisehøyden, skrus kabinbelysningen helt av, og flyet legges så mørkt som lovlig for å gjøre nordlysopplevelsen enda mere immersiv.
Som ekstra bonus begynner denne turen senere enn andre nordlysturer, noe som gir deg muligheten til å spise en god middag på en av byens mange fantastiske restauranter.

Inkludert: Nordlysflyvning, ett glass sjampanje eller annen drikke, bilder fra turen
Oppmøte: kl. 21:30 Tromsø Lufthavn Langnes
Antall deltakere: minimum 20
Vanskelighetsgrad: Lett

Vis mer

Om denne aktiviteten