Fjord & Villmarks Safari - Polaria Aquarium - Wild Seas

Adresse: Hjalmar Johansens gate 12, 9296 Tromsø Vis kart

Adresse: Hjalmar Johansens gate 12, 9296 Tromsø

Vær med på en reise gjennom naturskjønne fjorder med en liten gruppe i vår komfortable åpne båt, hvor biologen vår vil introdusere deg for naturen i Nord-Norge. Få gratis inngang til Polaria og opplev det maritime dyrelivet!

Vi starter turen med en engasjerende og informasjonsrik presentasjon om fjordene og dyrelivet som vil oppleves på utflukten. Til sjøs har våre gjester mulighet til å oppleve det unike arktiske dyrelivet, som de majestetiske sjøørnene, selene, elg, Rein, ster, sel, nise, delfiner, ja til og med hval kan bli sett i området om vi er heldige!

Om vinteren er himmelen i Nord-Norge fylt med magiske dagslys av rosa og lyseblå.farger Kombinert med de snødekte fjellene og fjordene, er den fascinerende utsikten ett perfekt bakteppe for fotografering, spesielt med muligheten til å se dyrelivet.

Om sommeren og høsten er ett cruise med et fargerikt landskap og et unikt dyreliv en hyggelig tid unna den travle byen. Vi avslutter turen tilbake på Polaria, verdens nordligste akvarium. Her kan dere lære om sjølivet, se de forskjellige utstillingene og se filmer om Svalbard, Nord Norge og nordlyset. Her kan dere tilbringe resten av dagen om dere vil.

Inkludert i turen:

- Fjord & Villmarks Safari
- Presentasjon av Fjord & Villmarks
- Varm Flytedress (på båten)
- Varm drikke og matbit

Hva du må ta med:

- Varme klær og støvler
- Kamera og kikkert

Anbefalinger:

Undertøy og sokker av merinoull, varme støvler, votter og lue er sterkt anbefalt. Passende vinterklær bør være vindtette, vanntette og solide nok til å tåle elementene og holde deg tørr.

Turinformasjon:

Avgangstid: kl. 8:30
Sted: Polaria Aquarium
Varighet: 4-5 timer
Antall deltakere: 4-12
Vansklighetsgrad: Lett


Aldersbegrensning: Min. høyde: 140 cm

Vis mer

Om denne aktiviteten