Hval og natur cruise - Arctic Whale Tours

Adresse: 9008 Tromsø Vis kart

Adresse: 9008 Tromsø

Opplev fjordene rundt Tromsø og Lyngen. Fra turen starter kan man observere fugler og den unike arktiske naturen.

Arctic Whale Tours er den bedriften i Norge som først fikk retningslinjer. Dette betyr at vi har respekt for dyrene. Vi går aldri for nært hvalene og vi respekterer deres behov for å være i ro og fred. Vi haster aldri når vi er på havet sammen med havpattedyr og fugler.

Som gjest blir du godt tatt vare på. Du er en del av teamet. Mannskapet vårt er på fire; to kapteiner og to guider. Kapteinene har lang erfaring fra havet, og våre kompetente guider formidler sin kunnskap om hvalene og det marine økosystemet på fire språk; engelsk, tysk, norsk og finsk.

Vi ønsker dere hjertelig velkommen ombord BlasiusII, en katamaran med 65 seter i salongen og rikelig med plass på dekk. Turen starter kl. 7.30 og du må sjekke inn ombord senest kl. 07.20. Turen tar ca. 10-12 timer.
Kaffe, te, sjokolade og kjeks er tilgjengelig i salongen hele dagen. På landtur serverer vi fiskesuppe av lokal fisk og vegansk suppe laget av grønnsaker. Vegansk alternativ er glutenfri. På landtur har vi mulighet til å se nordlys.

Arctic Whale Tour er mer en hvalsafari. Vi er en del av nettverket bestående av forskere, fiskere, private entusiaster og andre hvalsafari bedrifter. Observasjonene og bildene våres hjelper forskerne i arbeidet deres. Du som gjest kan være en del av forskningsteamet om du vil!

Ta med varme og vindtette klær og fottøy!

Seneste oppmøte tid og sted: 7:15 Clarion Collection Hotel
Avgangstid og sted: 7:30
Varighet: 10-12 timer
Inkludert: Guide, mat, kaffe, kjeks
Antall deltakere: max 65

Vis mer

Om denne aktiviteten

Avstand

  • Turistinformasjon
    Tromsø Tourist Information Office 18 m
  • Flyplass
    Tromsø Airport 4 km