Fjordcruise med bil og båt til Sommarøy i en liten eksklusiv gruppe - Northern Adventure Troms

Adresse: 9008 Tromsø Dato: Tirsdag 1 okt 2019 - tirsdag 31 des 2019 Vis kart

Adresse: 9008 Tromsø

Vi starter turen med bil fra Tromsø og kjører langs Kvaløya’s kyst til vakre Sommarøy.

Vi vil stoppe underveis for å ta bilder og nyte den flotte naturen. Sommarøy er et levende fiskevær og byr på rivierastrender og fantastisk utsikt mot Atlanterhavet. Sommarøy er verdt et besøk!

Deretter starter ett av høydepunktene på turen med 1 times båttur rundt øyene på yttersiden av Kvaløya. Naturen her er til å miste pusten av, og dyrelivet er rikt; rein, oter, ørn og annen sjøfugl kan oppleves hele året. Fra november til februar kan det være muligheter for å se spekkhogger og knølhval.

Dette er en perfekt dagstur for de som ønsker å fotografere og oppleve det arktiske lyset og dyrelivet fra landsiden og fra havsiden. Vi vil navigere sakte og rolig mens vi tar bilder av vakker natur! Om været tillater det, kan vi ta en lengre båttur til øya Hekkingen, som ligger på yttersiden av Senja hvor Nord-Norges eldste fyr ligger. Her er det stor mulighet for å få nærkontakt med havørna. Vær godt forberedt for å få med deg et spektakulært foto av den gigantiske fuglen.

Etter båtturen blir det ca 1,5 times pause hvor dere kan nyte en nydelig lunsj på Arctic Hotel og fotografere det fine området på Sommarøy.

Inkludert: Fjordcruise med bil, båttur, lunsj, varm drikke, guide, varm flytedress, ullvotter, retur til Scandic Ishavshotel
Ta med deg: Varmt fottøy og lue
Varighet: 5-6 timer
Vanskelighetsgrad: Lett
Antall deltakere: 3-8
Avgangstid og sted: Kl 09:30 fra Scandic Ishavshotel

Vis mer

Bestill nå

Startdato:
Aktivitet Totalpris

Om denne aktiviteten