24 h Arctic Camp with kayaking - Elements Arctic Camp

Adresse: Bromnes Vargsundet, 9140 Rebbenes Dato: Mandag 19 mar 2018 - fredag 28 des 2018 Vis kart

Adresse: Bromnes Vargsundet, 9140 Rebbenes

Opplev en spektakulær arktisk skjærgård fra vår utmarks-camp på Rebbenesøy.

Du vil overnatte i en yurt, padle i storslått natur, nyte lokal mat og komme tett innpå et Arktisk dyreliv og kystliv. Campen er uten trafikk og strøm, og våre 2 yurter er som moderne nomadiske telt, rustikke men samtidig veldig komfortable. Dette samlet gir en spesiell atmosfære og en unik nærhet til naturen!
Dette er stedet for å oppleve - ro, stillhet, skiftende og mye vær, nordlys, midnattssol, og andre fantastiske fargespill og naturfenomen som de ulike årstidene byr på.

Program:
Vi henter deg i sentrum av Tromsø, og etter en 90-minutters kjøretur nordover ender vi opp ved Mikkelvika fergekai. Derfra er det en 10-minutters fergetur til Rebbenesøy og deretter en 15-minutters gåtur til campen. Etter innlosjering spiser vi et lite måltid. Alle gjester vil bli kjent med kajakk utstyret, og vi padler en kveldstur. Høst og vinterstid kan nordlyset plutselig begynne å danse over hodet ditt, og sommertid vil vi kunne nyte midnattssolens gyldne stråler over havet. Tilbake i campen lager vi et felles måltid og nyter dette i lag i en yurt eller rundt et bål.

Neste dag etter en god frokost gjør vi oss klare for dagens padletur. Vi vil padle langs flotte øyer, rundt holmer og skjær, omgitt av majestetiske fjell og samtidig kunne se horisonten. Det krystallklart vannet gjør det mulig å studere livet under kajakken. Det er vanlig å se havørn, oter, sel og forskjellige sjøfugler på samme tur, kanskje også en nise, eller delfin dukker opp. I tillegg til små pauser vil vi ta lunsj der vi lager kaffe og mat på bål. Det vil også være mulig å ta en fottur for å nyte en spektakulær utsikt.

Tilbake ved campen gjør vi oss klare til returen.

Avgangstid og sted: kl. 15:00 fra Tromsø Turistinformasjon

Show more

Bestill nå

Startdato:
Aktivitet Totalpris
Loading

Om denne aktiviteten

Avstand

  • Flyplass
    Tromsø Airport 45 km
  • Turistinformasjon
    Tromsø Tourist Information Office 48 km