• Returner til søkeresultatet
 • !SPESIALTILBUD! Nordlys overnatting på Polar Cabin med Trugetur Eventyr - 2 aktiviteter for prisen av 1- ALT INKLUDERT - Polar Cabin

!SPESIALTILBUD! Nordlys overnatting på Polar Cabin med Trugetur Eventyr - 2 aktiviteter for prisen av 1- ALT INKLUDERT - Polar Cabin

Adresse: Kynnmobakken 83, 9023 Krokelvdalen Dato: Søndag 18 mar 2018 - fredag 6 apr 2018 Vis kart

Adresse: Kynnmobakken 83, 9023 Krokelvdalen

Dette spesialtilbudet inkluderer både nordlys overnatting på Polar Cabin og trugetur. Unik opplevelse du vil aldri glemme!

Vi kombinerer vår trugetur og det å overnatte i en ekte norsk hytte - Polar Cabin. Pust inn den norske naturen og føl deg kul, koselig og komfortabel, romantisk og spent, uventet og flott. Nyt nordlyset over deg i en varm og koselig hytte i skogen. Trugetur med spektakulær utsikt over fjorden og overnatting på Polar Cabin er en virkelig spesiell opplevelse å ta med seg fra Norge.

Vi skal transportere dere fra Turistkontoret i byen for å besøke vår Polar Cabin. Vi skal veilede deg langs 1,3 km lang gange opp bakken (ca. 20 min) til hytta. Når det er snø på bakken, vil vi bruke truger.

Polar Cabin har en romslig stue med peisovn, hvor vi serverer middag - lokal bacalao, te, kaffe og hvor du kan vente på Aurora i varmen.
Det er mulig å lage bål. Mens du nyter Aurora, kan du utforske det omkringliggende området.
Overnatting består av to delte / sovesaler (ett med 4 og det andre med 6 senger). Sengene er ordnet i alkover med to senger hver. Vertskapet overnatter i et anneks ved siden av hytten.

Frokost serveres fra kl. 08.30 til 9.30. Etter frokost skal vi ha en trugetur og etterpå skal vi dra tilbake til byen. Ankomst cca kl.13:00

Det er aldri en garanti for nordlys. Hvis du ikke vil være heldig å se Nordlys, vil du ha minst en vakker opplevelse fra Polar Cabin.

Inkludert: kveldsmat, frokost, te og kaffe, snacks, guide, truger, staver, hodelys, overnatting, transport

TRANSPORT er inkludert og vi skal hente dere foranTuristkontoret kl. 18:00. tilbake neste dag kl. 13:00.

Vi anbefaler ikke å ta stor bagassje. Maks.cabin baggasje eller ryggsak. Hvis dere ha stor baggasje, vi anbefaler til å la den på hotel eller på luggage storpå turist Kontoret som koster 40Nok/pers.

(GROUPS, PLEASE, CONTACT US DIRECTLY!)

Ta med gode, varme tur sko og passende klær.
Passer for alle fra 12 år.

Nivå: Ikke egnet for gjester med en hjertesykdom eller begrenset fysisk evne.
Ha et uforglemmelig eventyr i Arktisk natur!

Show more

Bestill nå

Startdato:
Aktivitet Totalpris
Loading

Om denne aktiviteten

 • Kontaktperson epost
 • Web
 • Fasiliteter
  Foto inkludert
 • Spise og drikke
  Te/kaffe/kjeks inkludert Måltid inkludert Snack inkludert
 • Effort level
  Lett
 • Pris fra
  1490 NOK
 • Prisinformasjon
  per person

Avstand

 • Flyplass
  Tromsø Airport 17 km
 • Turistinformasjon
  Tromsø Tourist Information Office 18 km