Vandretur med Husky og Nordlyscamp - Tromsø Villmarkssenter

Adresse: 9008 Dato: Mandag 10 sep 2018 - mandag 22 okt 2018 Vis kart

Adresse: 9008

Ikke gå glipp av sesongens først nordlys! I dette programmet kombineres en vandring med noen av våre 300 huskyer med en overnatting i gamme. Det gir deg større mulighet å se på nordlyset dersom det viser seg denne kvelden!

Ved ankomst til Villmarkssenteret vil du bli gitt klær, hvis du ønsker dette, tilpasset til aktiviteten. Etterpå får du guidet tur på vår hundegård med 300 Alaska huskyer.
Du får selvfølgelig også mulighet til å leke og kose med våre nye valper, før du tar noen av våre eldre roligere hunder på en tur. La oss vise deg rundt på den vakre Kvaløya, der du får se hvordan naturen skifter fasade fra sommer til vinter. Når det begynner å bli mørkt, hold øynene oppe og det magiske nordlyset kan vise seg på nattehimmelen!

Tilbake på senteret spiser vi middag og koser oss rundt bålet utendørs. Der du kan sitte på reinsdyr skinn og vente på at nordlyset skal vise seg. Bli ute så lenge du vil å se etter nordlys før du legger deg i en stor felles sami lavvo å overnatt som sami folket har gjort i generasjoner - på reinsdyr skinn i soveposer. Hvis nordlyset dukker opp har du truffet jackpot, men hvis det ikke så kan du nyte den arktiske atmosfæren i vår nordlys camp og selvfølgelig kose med våre huskyer.

Neste morgen får du en frokost med kaffe eller te. Etter du har tatt farvel med hundene våre, er du tilbake i Tromsø kl 09:00.

Turen går på mandager, onsdager, fredager og søndager.
Minimum gruppestørrelse for denne aktiviteten er 2 personer. Hvis du reiser alene og vi ikke mottar andre bestillinger, vil vi enten tilby deg samme turen på en annen dag, en annen aktivitet på samme dagen eller en full refusjon.

Inkludert: Guide, transport (25 min hver vei), middag og frokost, sjokoladekake, varm drikke, campingutstyr
Ta med: Vantett sko, regnjakke, alt du trenger til overnatting
Avgangstid og sted: 18:15 fra Radisson Blu Hotel
Varighet: 15 timer
Vanskelighetsgrad: Middels

Vis mer

Bestill nå

Startdato:
Aktivitet Totalpris
Loading

Om denne aktiviteten

 • Tlf booking
  +47 77 69 60 02
 • Kontaktperson epost
 • Web
 • Spise og drikke
  Te/kaffe/kjeks inkludert Måltid inkludert
 • Effort level
  Middels
 • Pris fra
  1990 NOK
 • Prisinformasjon
  per voksen Voksne NOK 1990 / Barn 4-12 år NOK 995 / ungdom 13-17 år samt studenter NOK 1791

Avstand

 • Turistinformasjon
  Tromsø Tourist Information Office 0,1 km
 • Flyplass
  Tromsø Airport 4 km