-SPESIALTILBUD- Overnatting på Polar Cabin med Hiking Eventyr -Alt inkludert- (max. 10 pers.) - Polar Cabin

Adresse: Kynnmobakken 83, 9023 Krokelvdalen Vis kart

Adresse: Kynnmobakken 83, 9023 Krokelvdalen

Ha et uforglemmelig eventyr i ARKTISK NATUR! Unik opplevelse du vil aldri glemme!

Dette spesialtilbudet inkluderer både overnatting på Polar Cabin og hiking med spektakulær utsikt over fjorden. Pust inn den norske naturen og føl deg kul, koselig og komfortabel, romantisk og spent, uventet og flott. Vi skal transportere dere fra Bussterminalen Tromsø Prostneset for å besøke vår Polar Cabin. Vi skal veilede deg langs 1,3 km lang gange opp bakken (ca. 20 min) til hytta.

Polar Cabin har en romslig stue med peisovn, hvor vi serverer varm middag - lokal bacalao, te, kaffe, dessert. Ta gjerne en tur i det vakre bjørkeskogsområdet rundt hytta i ditt eget tempo. Det er aldri en garanti for godt vær. Hvis du ikke er heldig med været, vil du ha minst en fint opplevelse fra Polar Cabin. Ta med gode, varme tursko og passende klær.

Vi anbefaler ikke å ta stor bagassje. Maks. cabin-baggasje eller ryggsekk. Hvis dere har stor baggasje, anbefaler vi å oppbevare den på hotel/overnattingsted.

Overnatting består av to delte / sovesaler (ett med 4 og det andre med 6 senger). Sengene er ordnet i alkover med to senger hver. Vertskapet overnatter i et anneks ved siden av hytten.

Frokost serveres fra kl. 08.30 til 9.30. Etter frokost skal vi gå en tur og etterpå skal vi dra tilbake til byen. Ankomst ca kl.13:00

Vanskelighetsgrad: Medium. Ikke egnet for gjester med en hjertesykdom eller begrenset fysisk evne. Passer for alle fra 12 år.
Inkludert: kveldsmat med dessert, frokost, te, kaffe, snacks, staver, guide, overnatting, transport.
Ta med deg; gode, varme tursko og passende klær.
Varighet: 19 timer fra kl. 18:00 til kl. 13:00 neste dag
Avgangstid og sted: Bussterminalen Tromsø Prostneset kl. 18:00


Dersom du har en gruppe, ta kontakt med oss direkte, vi er fleksible og kan tilpasse turen etter deres ønsker.

Vi tilbyr også andre aktiviteter du kan sjekke og bestille online på.www.polarcabin.no


Ha et uforglemmelig eventyr i Arktisk natur!

Vis mer

Om denne aktiviteten