2 Dager Arctic Camp med vinter padling - Elements Arctic Camp

Adresse: Bromnes Vargsundet, 9140 Rebbenes Dato: Onsdag 17 okt 2018 - mandag 15 apr 2019 Vis kart

Adresse: Bromnes Vargsundet, 9140 Rebbenes

Dette er en unik privat, og personlig tur!
Opplev en spektakulær arktisk skjærgård fra vår utmarks-camp. Bo i en yurt, nyt lokalmat, padle i Arktisk vinterlys, kanskje under dansende nordlys. Du vil også kunne gå på truger eller ski alt etter snøforhold.

Campen er uten veiforbindelse og strøm, og vann henter vi i en bekk. Dette er stedet for å oppleve - ro, stillhet, skiftende og mye vær, og årstidenes ulike fargespill og særegenheter. Campen ligger ved ved et landskapsvernområde med flere naturreservat og du vil komme tett innpå et Arktisk dyre- og kystliv.
Du vil padle i krystallklart vann rundt holmer, skjær og langs vakre øyer. Det er vanlig å se havørn, oter, sel og forskjellige sjøfugler.

Vi henter deg i sentrum av Tromsø eller omheng etter avtale. Etter en 90-minutters kjøretur tar vi en 10-minutters fergetur til Rebbenesøya. Deretter har vi en 20-30 minutters gå- eller trugetur til campen. Etter innlosjering og under oppvarming av yurten, spiser vi et måltid. Vi planlegger kveldens padletur etter vær, din erfaring og ønsker. Å padle i mørke er en spesiell opplevelse, og er vi heldige kan vi oppleve det magiske nordlyset. Tilbake i campen nyter vi en god middag i en varm og koselig yurt. Se frem mot en god natts søvn i ferdig oppredde og komfortable senger. Neste dag etter frokost venter en ny padletur i vinterdagslys. Når vi kommer tilbake til campen spiser vi og gjør oss klare til returen. Som alternativ, eller ved for dårlig vær for padling, kan vi ta en kjøretur på øya gjerne kombinert med en fjelltur til fots. Øya byr på mange flotte turmuligheter. Hvis det er snø er det også mulig å gjøre en truge- eller skitur.

Gled deg til en uforglemmelig tur!
Vennligst ta kontakt direkte hvis dere er en familie eller flere enn 4 personer. Utover vinterturene tilbyr vi også sommerturer. Vi hjelper deg gjerne deg med å velge ut den beste årstiden for deg å besøke oss.

Inkludert: overnatting, transport, all mat og drikke (middag, frokost, lunsj, te/kaffe, sjokolade, lefse, kjeks),
guide, alt nødvendig kajakkutstyr, enmanns-kajakk. Brodder, truger, skiutstyr og varmekjeledress. Fotostativ og bilder fra turen. Alkohol er ikke inkludert.
Ta med deg: Vinterjakke, vinterbukse, 2 lag klær til å ha under tørrdrakten (ull, fleece), skifteklær, varme votter og varm lue, høyskaftede vintersko. Vennligst pakk sakene dine i en ryggsekk.
Antall deltakere: 1-4
Vanskelighetsgrad: middels, ingen padleerfaring kreves men du må være i god form
Varighet: 29 timer
Avgangssted og tid: mandager, onsdager og fredager kl 13:00 fra avtalt sted i Tromsø sentrum eller omegn.

Vis mer

Bestill nå

Startdato:
Aktivitet Totalpris
Laster

Om denne aktiviteten

 • Tlf booking
  +47 90789699
 • Kontaktperson epost
 • Web
 • Fasiliteter
  Foto inkludert Varme klær
 • Spise og drikke
  Te/kaffe/kjeks inkludert Måltid inkludert Snack inkludert
 • Effort level
  Middels
 • Pris fra
  11270 NOK
 • Prisinformasjon
  for to personer to personer NOK 11270,- / tre personer NOK 15008,- / fire personer NOK 18745,-

i det nærliggende området

Se alt i nærheten Se og gjøre